Scenos grandų bilietai - pigūs

Gruodžio pradžioje Lietuvos estrados karalienė Nelly Paltinienė rengia jubiliejinį koncertą, kurio metu savo gerbėjus kviečia paminėti jos vyro Arvydo Paltino 80-metį ir garbingą poros 50-ąjį jubiliejų. Scenos legendos į savo renginį netgi pasikvietė kitus estrados vilkus - Romą Dambrauską, Viktorą Malinauską ir Edmundą Kučinską.
Nelly Paltinienė

Tačiau bilietai į gruodžio 2 d. Šiauliuose vyksiantį koncertą, kainavę 43-50 litų, buvo pardavinėjami po 19 litų.

Bilietai į aštuntajame dešimtmetyje itin populiarios roko grupės „Hiperbolės“ nario Igorio Berino koncertą taip pat pardavinėjami su nuolaida. Nors ir pradinė jų kaina tikrai „nesikandžiojo“ - 28 litai. Kauno laisvalaikio namuose „Nautilus“ pasiklausyti legendinės grupės šlagerių galima už
22 litus.

Nebrangiai į savo pasirodymus kviečia ir Arvydas Vilčinskas. Nepriklausomybės laikų šauklys, savo dainomis budinęs tautą, po dviejų dešimtmečių grįžo į Lietuvą. Sukūrė naują muzikinę programą ir sėkmingai koncertuoja gimtinėje. Koncertų, sako, šiam populiariosios muzikos atlikėjui netrūksta. Ir žiūrovų pakanka, ir bilietų kainos įperkamos. Pavyzdžiui, Klaipėdos „Žvejų“ rūmuose gruodžio 3 dieną bilietai į A. Vilčinsko koncertą kainuoja 18 litų.
Arvydas Vilčinskas

Ypač mažomis kainomis parduodami ir Egidijaus Sipavičiaus koncerto bilietai. Nepaisant to, kad scenoje atlikėjui pritars būrys profesionalių muzikantų, tiksliau, visas Šiaulių bigbendas, gruodžio 4 d. koncertų salėje „Saulė“ įėjimas į koncertus kainuoja 23-28 litus.

Po ketverių metų pertraukos naują albumą „Zona 51“ pristatanti grupė „Pelenai“ savo gerbėjams taip pat siūlo apsilankyti koncertuose už patrauklias kainas. Lapkričio 19 d. Vilniaus muzikiniame teatre „New York“ bilietai į renginį kainuoja nuo 24 iki 64 litų.

Patrauklios akcijos

„Edmundui Kučinskui 60 metų!“, - į šį jubiliejinį atlikėjo renginį pardavinėjami sąlyginai brangūs bilietai (pavyzdžiui, į šventinius koncertus gruodžio mėnesį Lietuvos estrados karalius Stasys Povilaitis rengia už 29 litus, - DELFI).

Bilietai į praėjusiame amžiuje išgarsėjusio E. Kučinsko gimtadieninius koncertus kainuoja 50-89 litus. Tiesa, kovo mėnesį vyksiančiam renginiui šiuo metu taikomas specialus pasiūlymas - dabar bilietus galima įsigyti už 42 litus. Tiesa, tokią patrauklią akciją vienas bilietų platintojas paskelbė tik kelioms valandoms. 
Edmundas Kučinskas

Už patrauklesnę kainą pardavinėjami ir bilietai į Vaido Baumilos koncertą. Kovo 28 d. Vilniuje vyks naujo jo albumo „Iš naujo“ pristatymas. 34 litus kainavę bilietai šiuo metu pardavinėjami už 29 litus.

Šiuolaikiniams atlikėjams negaili ir šimto litų

Dėl klausytojų dėmesio ne tik su Lietuvos, bet ir su užsienio atlikėjais konkuruoti tenka ir šiuolaikinės muzikos atstovams bei jaunimo pamėgtoms šių dienų žvaigždėms. Todėl konkurencija neretai taip pat atsispindi patraukliomis renginių kainomis.

Pavyzdžiui, Sasha Song į savo gimtadienio koncertą Telšiuose, Žemaitės dramos teatre, kviečia apsilankyti už 24-29 litus.

Donatas Montvydas pristato albumą

Kur kas aukštesnę kartelę pabandė iškelti Donatas Montvydas. Lapkričio 30 d. atlikėjas rengia šou Kauno „Žalgirio“ arenoje, kur pristatys savo naują programą „Noriu, kad būtum mano“. Bilietai į Donato koncertą laikinojoje sostinėje kainuoja 69-96 litus.

Už panašią kainą galima apsilankyti ir atlikėjo bei TV laidų vedėjo Marijono Mikutavičiaus rengiamame naujametiniame pasirodyme (69-149 litus), grupių „Antis“ (69-159 litai), „Sel“ (55-150 litų) ar Džordanos Butkutės (50-100 litų) koncertuose.

Beje, pagal elektroninių bilietų platintojų sudaromus sąrašus, bilietai į M. Mikutavičiaus koncertus šiuo metu yra patys perkamiausi.
Linas Adomaitis ir Merūnas Vitulskis

Nuo „Kelias į žvaigždes“ laikų kardinaliai pasikeitė ir tarptautinę tenoro karjerą pradėjusio Merūno Vitulskio sceninis statusas. Dabar šis jaunosios kartos operos solistas rengia pasirodymus su Gintaro Rinkevičiaus diriguojamu Lietuvos Valstybiniu simfoniniu orkestru. Todėl ir bilietų kainos į jo koncertus yra gerokai didesnės (52-122 litai).

Gruodžio 15 d. su minėtu orkestru sostinės Kongresų rūmuose pasirodys ir Linas Adomaitis. Didžiulio žiūrovų susidomėjimo sulaukę pirmieji jo jubiliejinio turo koncertai paskatino atlikėją surengti ir daugiau pasirodymų, kurių kaina – nei daug nei mažai - 89-119 litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (369)