„Visada sunku iš savo kūrinių išrinkti pačius geriausius. Ko gero, teks kreiptis į gerbėjus, kad jie padėtų“, – prieš koncertą sakė I. Kofas. 

Dvidešimtmečio koncerte skambėjo įvairiausių topų viršūnėse karaliavusios dainos, kaip „Balta meilė“, „Mylėt tave taip beprotiška ir keista“, „Ne apie mus“, „Viskuo tikiu“, „Karolis“, „Kažkada“, „Vasaros laiškai“. 

Jubiliejinio koncerto repertuare atsidūrė ir kitų populiarių grupių kūriniai, kurių naujas versijas „Lemon Joy“ 2001-aisiais išleido albume „Restart“. Tai – „Foje“ „Geltoni krantai“, „Hiperbolės„Pamiršk mane“ ir kitos dainos, kurioms „Lemon Joy“ suteikė naują skambesį. Koncerte taip pat skambėjo visiškai naujos, dar niekam negirdėtos dainos.

Per dvidešimt karjeros metų „Lemon Joy“ išleido šešis albumus ir keletą maxi singlų. Įvairiausius stilius kūryboje mėginusiai suderinti „Lemon Joy“ visada labiau rūpėjo kokybė, o ne kiekybė. Todėl tuose šešiuose albumuose netrūksta dainų, kurios yra užkariavusios ne tik ištikimiausių gerbėjų, bet ir kiekvieno lietuvio širdį.

Koncertą patikėta pradėti sostinės grupei „Cultor“. Renginyje būta ir kitų svečių. Su vokalistu Igoriu Kofu grupės dvidešimtmečio koncerte uždainavo ir netikėtas svečias - Andrius Mamontovas.

Koncerto akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)