Po „Ten Walls“ slapyvardžiu besislepiantis Mario Basanov ne tik koncertavo muzikos industrijos megapoliuose, bet jau ir spėjo praskambėti aukščiausiuose Europos topuose, „BBC Radio 1“ grojamiausių kūrinių dešimtuke bei pelnyti pasaulinį pripažinimą.

Kūrinys „Gotham“ užkariavo didžiausias pasaulio koncertų sales ir festivalių scenas dar 2013 vasarą ir tapo neoficialiu tos vasaros himnu.

Gerbiamos italų įrašų kompanijos „Life & Death“ (kurie, beje, prieš metus „Lofte“ buvo surengę savo didžėjų showcase), išleistas singlas „Requiem“ pasiekė geidžiamiausią pirmąją vietą garsioje elektroninės muzikos platformoje „Beatport“ ir ne vieną mėnesį dominavo klubų grojaraščiuose.

Paskutinis EP „Walking with Elephants“ – tai kūrinys, kurį vieną kartą išgirdęs, niekada neužmirši.

„Ten Walls“ savo rankose turi unikalų gėbėjimą valdyti garsą.

Kiekviena „Ten Walls“ daina – unikali, kaupianti fanų bazę ir ovacijas iš visų įmanomų elektroninės muzikos pasaulio kampų.

Gyvi „Ten Walls“ pasirodymai ne mažiau kūrybiški ir įtraukiantis nei atlikėjo įrašai. Čia persipina ypatingi audiovizualiniai sprendimai, muzikiniai eksperimentai ir interpretacijos.

Pats Mario Basanov kūrybą prilygina sapnams

Anksčiau daugybę hitų didžiausioms Lietuvos žvaigždėms sukūręs Mario Basanov, dabar daug jėgų ir energijos atiduoda išskirtinai savo projektui „Ten Walls“. Lietuva - tik dar viena stotelė, tačiau ypatinga - namai.

Mario Basanov savo rankose turi unikalų gėbėjimą valdyti garsą ir iš jo sukurti tai, ką galėtum vadinti elektroninės muzikos menu. Pats atlikėjas tai prilygina sapnams.

„Kad ir kaip norėtum susapnuoti, pavyzdžiui, Džesiką Albą, gali galvot galvot prieš miegą, o susapnuosi tankus. Lygiai taip pat nekontroliuojamas kūrybos procesas“, - viename iš kuriam laikui paskutinių interviu Lietuvai žurnalui „N Wind“ sakė pats M. Basanov.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)