Bosine gitara grupėje grojantis Alanas Segalis pasakoja apie ilgą procesą kol buvo gautas norimas animacinis klipas: „Augdami matėme animacinius užsienio atlikėjų vaizdo klipus, kurie kur kas labiau įsirėžė į atmintį nei vaidybiniai. Todėl daugiau nei prieš metus, praėjusių metų vasarą, su grupe nusprendėme, jog savo dainai „One Way Ticket“ norime būtent tokio pobūdžio klipo. Idėja buvo aiški nuo pat pradžių, tačiau su scenarijaus detalėmis dirbome išties ilgai.“

Paklaustas, kodėl pagrindiniu vaizdo klipo veikėju buvo pasirinktas pingvinas, grupės vokalistas Mantas Imbrasas juokdamasis sako, jog pingvinu esame kiekvienas iš mūsų.

„Jis visą savo gyvenimą norėjo išskristi į kosmosą, tačiau tai padarė tik užklupus viską naikinančiam atominiam karui. Dažnas iš mūsų kalbame ką norėtume padaryti su savo gyvenimu, bet dar dažniau – vardijame tai, kas trukdo pasiekti tikslų. O tiesa labai paprasta, reikia tiesiog imti ir daryti, nebijoti to karo, žinoma, aš kalbu perkeltine prasme. Taip pat vaizdo klipu norėjome parodyti tai, kuo seniai įsitikinom – pasaulis stovi ant beprotybės slenksčio“,  – mintimis dalijasi M. Imbrasas.

˜„One Way Ticket“ vaizdo klipą sukūrusi animatorė Jonė Zakaraitė sako, jog kūrybinis procesas, nors truko ilgai, jai buvo įdomus: „Su grupe esu pažįstama jau seniai, tačiau dirbome kartu pirmą kartą. Vaikinai labai tiksliai žinojo ko nori, man tai padėjo, o kartu jautėmė abipusį pasitikėjimą, todėl vietos mano kūrybinei laisvei taip pat buvo,“ – pasakojo J. Zakaraitė.

Artimiausiu metu „Monkey Tank“ pasirodys latvių grupės „Art of Keeping Secrets“ debiutinio albumo, kurį prodiusavo ir padėjo įrašyti žinomas lietuviškos alternatyvios muzikos atlikėjas Germanas Skoris, pristatymo ture Latvijoje ir Lietuvoje. Koncertai vyks lapkričio 7 dieną Cesyje, lapkričio 8 dieną Rygoje, lapkričio 21 dieną „Liverpool“ bare Vilniuje bei lapkričio 22 dieną „Punto Jazz“ palėpėje Kaune.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)