„Lenny Kravitzas pats asmeniškai ieškojo datos, į kurią galėtų perkelti savo koncertą Lietuvoje. Deja, dėl perpildytos dienotvarkės to padaryti nepavyko. Atlikėjo gerbėjams Lietuvoje bus grąžinti pinigai už neįvykusį koncertą“, – sakė „Seven Live“ generalinis direktorius Juras Vėželis.

Susigrąžinti pinigus už bilietus į Lenny Kravitzo koncertą gerbėjai galės jau nuo lapkričio 3 dienos, 10 valandos ryto.

Tie, kas įsigijo bilietus interneto svetainėje www.tiketa.lt, nuo lapkričio 3 dienos turėtų jungtis prie savo paskyros „Tiketos“ tinklalapyje ir skiltyje „Mano užsakymai“, „Mano bilietai“ prie Lenny Kravitzo koncerto bilietų ieškoti mygtuko „Grąžinti bilietus“. Jį paspaudus, reikės užpildyti paraišką dėl bilietų grąžinimo ir nurodyti banko sąskaitą, į kurią turi būti pervesti pinigai už grąžinamus bilietus.

Tie, kas įsigijo bilietus kasose, bilietus nuo lapkričio 3 dienos turėtų pristatyti į tą pačią kasą, kurioje juos pirko. Pinigai už grąžinamus bilietus bus išmokami grynaisiais.

Atskiru atveju, kai reikalinga pagalba dėl bilietų grąžinimo (pvz. bilietai buvo įsigyti pagal išankstinio apmokėjimo sąskaitą), klientas turėtų kreiptis adresu: info@tiketa.lt ir nurodyti bilietų numerius, atsiskaitomosios sąskaitos nr. ir tos sąskaitos savininko pilną vardą bei pavardę ar įmonės pavadinimą.

Pinigų grąžinimas už neįvykusį Lenny Kravitzo koncertą Lietuvoje vyks visą mėnesį – iki gruodžio 5 dienos. Organizatoriai atsiprašo už sukeltus nepatogumus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)