Dainininkė neslepia, jog tiek daina, tiek vaizdo klipas galėjo pasirodyti ir keliomis savaitėmis anksčiau, tačiau neskubėta jų baigti dėl iš debesų nuolat išlendančios saulutės.

„Laukiau lietaus. Bet... daugiau nebegaliu“, - sakė U. Šilagalytė, neabejojanti, jog daina būtų artimesnė daugeliui jei ne tik prisiminimai, bet ir oras sukurtų kiek dramatišką atmosferą.
Ji visuomet buvo šalininkė visomis spalvomis pulsuojančios ekranus pasiekiančios vaizdo medžiagos, tačiau šį sykį rudeninę nostalgiją nutarė perteikti nespalvotu vaizdu. Jausmų pliūpsnį pagilina ir Mindaugo Lapinsko parašytas tekstas bei muzika.

„Filmavimo stilius buvo neįprastas, nes viską turėjome padaryti vienu ypu – montažo buvo itin mažai. Manau, publika turės apie ką padiskutuoti“, - neabejoja U. Šilagalytė.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)