Išskirtinį pasirodymą šiam verslo ir labdaros vakarui ruošia ir akordeonistas Martynas Levickis drauge su styginių kvartetu „SinChronic“. Po pasirodymo Valdovų rūmuose jie vyks į Londoną, kur surengs koncertą prestižinėje „Royal Albert Hall“ koncertų salėje.

„Džiaugiuosi galėdamas sudalyvauti šiame iškilmingame vakare ir pristatyti trumpą muzikinę programą kartu su puikiais savo scenos partneriais „SinChronic“ styginių kvartetu. Esu įsitikinęs – vakaras bus ypatingas, o savo atliekama muzika stengsimės sušildyti kiekvieno klausytojo širdį. Tai mums tarsi generalinė repeticija su atnaujinta programa, kurią jau lapkričio 10 dieną pristatysime prestižinėje „Royal Albert Hall“ koncertų salėje Londone." – busimu pasirodymu Londone ir artėjančiu labdaros vakaru Valdovų rūmuose džiaugiasi Martynas Levickis.

Iškilmingos vakarienės metu skambės garsiausių Prancūzijos kompozitorių – Perotin (XII a.), Guillaume de Machaut (XIV a.), Jean-Philippe Rameau (1683-1764), Jean-Francois Le Sueur (1760-1837), Louis Hector Berlioz (1803-1869), Georges Bizet (1838-1875),  Achille-Claude Debussy (1862-1918) – kūriniai, net desertas bus ruošiamas skambant Napoleono I karūnacijos muzikai.

Projektas ir vakaras, kuriame susirinks apie 250 svečių – Prancūzijos kapitalo įmonių vadovai, įmonių partneriai, šalies verslininkai ir valstybinių institucijų vadovai, organizuojamas drauge su Lietuvos Respublikos kultūros ministerija ir Prancūzijos ambasada Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)