Nors tamsųjį sezoną šviesios emocijos – gana retas reiškinys, atlikėja Jazzu patikina, kad jai ruduo yra tikrasis žydėjimo metas. „Kai visi depresuoja, aš žydžiu ir daug kuriu, - žaviai šypsodamasi sako ji. „Melancholija visad neatsiejama nuo rudens. O dėl tos būsenos... Aš mėgėja egzaltuoti dalykus ir iššaukti, susikurti sau būseną, kuri tuo metu man reikalinga. Esu prigimtinė melancholikė. Nors gimiau pavasarį, su gamtos atgimimu, bet man artimesnė prieblanda, tamsūs rudens vakarai.“

Jazzu teigia, kad dainos „Noriu miegoti“ ji neadresuotų vienam žmogui. „Tai daugiau prisiminimai, sumišę su dabartim,labai asmeniškos patirtys…“, - patikina atlikėja.

„Pabandėme dainoje naudoti garsų ir žodžių kontrastą: jeigu dainuojama „aš tik noriu miegoti“, tai pasigirsta dūdos, kurios lyg neleidžia užmigti, sako, kad privalai išeiti iš būsenos, kai norisi tik užsikloti galvą antklode, valgyti obuolių pyragą su ledais ir žiūrėti gerus filmus.“

Pabaigęs naujosios dainos įrašus L.Somovas vėl prabilo apie albumą lietuvių kalba. „Seniai turime tokią mintį. O po šitos dainos supratome, kad jo iš tikrųjų reikėtų“, - kalba jis.

Leon Somov & Jazzu „Noriu miegoti“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)