Tiesa, tol, kol menų fabrike įvyko šis koncertas gerbėjams teko palaukti. Rugsėjo viduryje mirė grupės būgnininkas Andrea, todėl planuotą koncertą Vilniuje teko atšaukti. Tačiau grupė netrukus nusprendė tęsti turą ir taip pagerbti savo draugą ir kolegą.

Vis dėlto tai nebuvo vieninteliai trukdžiai, kurie vilkino ilgai lauktą „Crystal Fighters“ pasirodymą Vilniuje.

„Šiandien neatkeliavo mūsų bagažas, kuriame buvo visi mūsų instrumentai ir drabužiai, bet tai mums nesutrukdė groti gražiausiai publikai ir patirti tiek emocijų kartu su jumis, čia, nuostabiame „Lofte“, – po koncerto interviu sakė grupės lyderis Sebastianas Pringle.

„Crystal Fighters“ techninis personalui teko važiuoti į vieną prekybos centrą Vilniuje, kuriame pirko medienos ir per kelias valandas pagamino porą perkusinių instrumentų. Kita dalis instrumentų buvo išnuomota tą patį vakarą.

Grupė vakar sugrojo visas geriausias savo dainas, tarp kurių buvo ir „Champion Sound“, „You & I“, „Follow“ bei daugelis kitų. Grojant finalinę dainą ant scenos buvo pakviestas ir Victoras Diavara. Jis kartu su britais atliko vieną kūrinį.

„Crystal Fighters“ po koncerto dar ilgai vakarojo užkulisiuose ir paryčiais specialiai turui parengtu autobusu išvyko į koncertą Lenkijoje.

Koncerto akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją