„Jei tos minėtosios dainos jau spėjo tapti visų atmintinai išmoktais hitais, tai ši, neabejoju, bus hitų hitas. Kūrinys vadinasi „Ten kažkur giliai“. Jei „Aš žiūriu į tave pasauli" internete jau buvo peržiūrėta bei perklausyta virš 8 milijonų kartų ir tapo savotišku himnu, tai naujoji daina pagerins visus rekordus. Tai, mano manymu, yra topas. Pavykęs topas, kuris visiems sapnuosis visą šį rudenį, žiemą ir pavasarį", - sako Egidijus Dragūnas.

„Ten kažkur giliai“ – DELFI skaitytojų teismui:

„Apie pačią dainą daug pasakoti nenoriu, tegu ji kalba pati už save. Visą informaciją apie ją rasite nusipirkę albumą. Tai bus mažas siurprizas. Galiu pasakyti tik tiek, kad tai vienas tų kūrinių, kurie atsiranda lengvai, be jokios kančios ir yra skrendantis. Kartais būna, kad sukuri dainą, daugybę valandų ją tobulini, bet ji vis tiek neskamba. O šis singlas gimė greitai ir iškart buvo tobulas", - intriguoja Selas.

Įkvėpimo sėmėsi iš pasaulinių žvaigždžių

Naujausias „Sel“ albumas pasirodys po išties nemažos, ketverių metų pertraukos. Kaip E. Dragūnas skelbė anksčiau, visos lėšos, surinktos už šį albumą atiteks labdarai.

„Albumas bus įvairiaspalvis, gražus ir įdomus. Aš esu labai juo patenkintas“, - neslepia atlikėjas. Jis sako šią vasarą neturėjęs kada ilsėtis, ruošėsi įvyksiantiems pasirodymams ir lankėsi garsiausių pasaulio dainininkų koncertuose.

„Apsilankiau dešimtyje grandiozinių koncertų, domėjausi naujausiomis tendencijomis ir sėmiausi įkvėpimo iš Pharellio Williamso, Justino Timberlake'o, Miley Cyrus, Jay-Z bei Beyonce ir kitų pasaulinių žvaigždžių. Mūsų koncertą Kaune galės stebėti apie 20 tūkstančių gerbėjų. Tiek žmonių ši arena dar turbūt niekuomet netalpino, tai bus rekordas. Scena bus taip pat netradicinė, ji stovės salės centre. Nenoriu nieko įžeisti, skaičiau tokių pranešimų, jog viena atlikėja planuoja pranokti mus savo scenos dydžiu ir technika, tai noriu pasakyti, kad nė vienas iš Lietuvos atlikėjų net nesvajojo apie tai, ką bus galima pamatyti "Sel" koncerte "Žalgirio" arenoje", – neabejoja E. Dragūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (446)