Organizatorių teigimu, kiekviena kolekcija turi savo istoriją, todėl kiekvieną ją lydi savotiška „priešistorė“, kuri yra pasakojama ant „Lofto“ sienų vaizdo projekcijų vaizdu ir garsu. Žiūrovams parodytuose filmukuose vaizdais įkūnytos tos idėjos, kurios atvedė kolekcijos kūrėjus iki konkrečių darbų.

Renginio svečiams muzikinį foną kūrė talentingas didžėjas Modestas Rembo Švoba su Nook Tape Session Live programa ir Giedrius Zinkus, suplakęs įspūdingą šviesos ir deep techno garso kokteilį.

„Exit To The City“ metu buvo pristatomos šios komandos: vyriškojo stiliaus ambasadorius Raimondas Pasternackis ir „Woxx Barbers“ komanda su kolekcija „Technical Plasticy“; Deimantė Dubinaitė ir „Grožio Pajėgos.lt“ komanda su kolekcija „Plastic Reflections“, Inga Rimkevičienė ir „Jos Kaprizai“ komanda su kolekcija „Urban Legends“ ir Dalia Ramelytė ir „Andre Team“ komanda su kolekcija „Underground Shock“ bei renginio desertu laikoma nekonkursinė kolekcija – kūrybinės komandos „A-Twins“ kreatyvų Anatolijaus Pajanok ir Andriaus Mašausko darbas „Archaic Gardens“.
Mados renginys Lofte "Exit to the city"

Į „Lofto“ erdvę susirinkę mados mylėtojai galėjo mėgautis išskirtiniais reginiais – ant scenos pasirodę modeliai demonstravo urbanistines, avantiūristines, į jokius rėmus netelpančias kolekcijas. Kolekcijas puikiai atitiko šiuolaikinės muzikos ritmai, persimainantys iš švelnaus house į griežtesnį techno.

Pirmoji pasirodžiusioji dizainėrė Deimantė Dubinaitė visus nustebino „gyva idėja“ – demonstruojant jos kolekciją į salę nuplazdėjo kelios dešimtys gyvų drugelių. Užsienietis Mikhail Kodesnikov salę pakerėjo kolekcija, kurios modeliai imitavo gyvas lėlės. Vakaro favoritas, sulaukęs daugiausia ovacijų, buvo vyro stiliaus atstovas Raimondas Pasternackis, kurio kolekcijoje pynėsi ne tik urbanistinės, šiuolaikinės tendencijos, bet ir klasikinis stilius. Dar vienas Raimondo kolekcijos išskirtinumas – militaristinio stiliaus elementai. Šis dizaineris salėje sukėlė milžinišką ovacijų bangą.

Komisijos nariai, tarp kurių buvo ir dizainėrė Sandra Straukaitė, vienbalsiai nutarė, jog nugalėtojas yra Mikhail Kodesnikov su kolekcija Plastic Reflections.

Po renginio „Lofto“ erdvėse vyko ir oficialus vakarėlis, kuriame grojo didžėjas Giedrius Zinkas.

Renginio akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)