Drauge su prestižiniu Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru Linas Adomaitis pristatys įspūdingiausią programą ne tik savo karjeroje, bet, ko gero, ir lietuviškos populiariosios muzikos istorijoje.

“Šiomis dienomis labai daug dirbame, šlifuojame koncertinę programą ir žadame klausytojams tikrą muzikinio prestižo dozę. Žmonės atėję į koncertus bus pamaloninti nepriekaištinga garso kokybe, muzikos atlikimo profesionalumu, įspūdingomis aranžuotėmis ir stipriu repertuaru,” – sako Linas Adomaitis. Atlikėjas prisipažįsta, kad tokio masto projektas reikalauja labai daug atsakingo, kruopštaus ir nuoširdaus darbo.

Scenoje drauge su Linu muzikuos per 40 profesionalų. Dainininkas pristato dar kelis įdomius faktus, susijusius su turu: 1522 kilometrus simfoninis orkestras drauge su Linu ir visa kūrybine komanda nuvažiuos koncertinio turo metu per Lietuvą. Net 2750 natų puslapių teko atspausdinti orkestrui, ritmo grupei, dirigentui ir pritariamiesiems vokalams. “Kai atsiėmėme tokį kiekį natų iš spaustuvės – tai buvau truputį šokiruotas, gerąja prasme, žinoma,” – juokiasi Linas Adomaitis.

Unikalus koncertų turas „Laiko mašina“ – tarsi simbolinė Lino Adomaičio kelionė laiku per įvairius jo muzikavimo laikmečius. Daugelį tarptautinių festivalių apdovanojimų pelnęs dainininkas patikina, kad pritariant simfoniniam orkestrui ypač gerai skamba dainos „Mamai“, „Lauko vidury“, „Saulės pėdomis“, „Ar tu ją matei?“, „Aš pavydžiu sau“, „Laiko mašina“ ir daugelis kitų.

“Pirmosios repeticijos praėjo sklandžiai, muzikantų nuotaika puiki, visi laukiame šio estetinio ir magiško garsų stebuklo. Džiaugiuosi, kad į visus koncertus kartu keliauja nuostabiausias tenoras Merūnas Vitulskis. Su juo atliksime bene stipriausius programos kūrinius. Dar norėčiau pasidžiaugti, kad su pačiais geriausiais šalies specialistais dirbame prie dekoracijų ir apšvietimo kosmine tematika. Tad drąsiai galiu pažadėti, kad koncertuose bus ne tai, kad daug šviesų ir daug garso, bet čia bus visos šviesos ir visas garsas!” – šypsosi Linas.

Primename, koncertai vyks:

Spalio 9 d. Kauno valstybinėje Filharmonijoje 19:00
Spalio 10 d. Vilniaus Kongresų rūmuose         19:00
Spalio 11 d. Šiaulių koncertų salėje „Saulė“     18:00
Spalio 12 d. Klaipėdos koncertų salėje             18:00
Spalio 18 d. Marijampolės kultūros centre        18:00

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)