Arenos amfiteatras buvo kone sausakimšas, o kai kurie žiūrovai įsitaisė ant laiptų.

Rudens ir pavasario lygiadienių pažymėjimui skirti koncertai nuo kitų grupės pasirodymų skiriasi pakylėta ir skaidria nuotaika bei subtiliu klausytojų pamėgtų dainų repertuaru. Vakarą spalvomis papildo styginių kvartetas, bendrą visumą kuria meniškas apšvietimas bei kokybiškas garsas.

Kaskart, pasitikdami lygiadienius, muzikantai klausytojams ruošia naujų, dar negirdėtų kūrinių bei siekia kitaip paįvairinti programą. Todėl visi lygiadienio koncertai yra ypatingi ne tik specialiai koncertui paruoštomis dainomis, bet ir subtiliomis grupės staigmenomis, pakilia nuotaika, apšvietėjo Mariaus Selevičiaus ir Valdo Karpuškos garso sprendimais. Visa tai tampa magiška muzikine švente, sugebančia iš naujo užburti ir nustebinti.

Lygiadienio koncerte – dainos - istorijos iš albumų „Sapnų trofėjai“, „Povandeninės kronikos“, „Babilonas“, „Lukiškių pieva“, roko operos „Jūratė ir Kastytis“. Atėjusieji išgirdo ir albumo “Broliai” dainų, skirtų partizaniniam Lietuvos laisvės kovų judėjimui bei visiškai naujų, dar tik įrašinėjamų kūrinių.

Greta nuolat lygiadienio koncertus puošiančio styginių kvarteto dainas pirmą kartą Kaune pasirodė ir pilietinis choras „Gentis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)