„Ketvirtadienis buvo sausakimšas, o vakar festivalis įgavo emocinį pagreitį. Žmonės po miesto švenčių kiek prieš vidurnaktį pajudėjo link „Lofto“. Manau, kad ir šiandien taip bus“, – sako „Loftas Fest 2014“ organizatorius Victoas Diavara.

„Be to, nuo 3 val. nakties įėjimas į visas festivalio scenas ir visas pramogų zonas nemokamas“, – priduria Vee.

Primename, kad dvi festivalio scenos šiemet yra nemokamoje zonoje, o dvi pagrindinės „Loftas Fest“ scenos yra tik tiems, kas turi bilietus. Šiandien jose gros geriausios lietuvių grupės: Leon Somov & Jazzu, „Skamp“, „Ministry of Echology“, „Electronic I“, Beissoul & Einius bei dar keliolika kitų.

„Šiandien yra lietuvių grupių diena – gerai pažįstami, taip pat nauji, garsūs ir mažiau, bet visi savi. Tiesa, turėsime ir dar daugiau svečių iš užsienio – „Lofte“ jau kitaip negalime – būtinai mums reikia pasikviesti kažką šviežio ir nematyto“, – juokiasi Vee Diavara.

Beje, rytoj festivalio teritorija atvira visiems ir nemokama – nuo ankstyvo vakaro vyks festivalio afterparty su daug gyvos muzikos. Gros Lilas ir Innomine, Ir Visa Tai Kas Yra Gražu Yra Gražu, No DJs & Doctah Jahngle ir kiti.

Vakar dienos įspūdžius ir bendrą festivalio nuotaiką geriausiai iliustruoja ir sufleruoja, ko tikėtis šiandien nebuvusiems, specialus video reportažas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)