1. „Darkside“ (JAV)

Kai išgirdau, kad tai paskutinė galimybė pamatyti šį Nicolas Jaar ir Dave'o Harringtono duetą, pagalvojau, kad labai pasisekė, kad toks įvykis lyg tyčia – Vilniuje.

2. BRNS (Belgija)

Praleidau progą pamatyti juos „Lofte“ šią vasarą, bet girdėjau buvo gerai. Šį kartą nepraleisiu, įdomus projektas ir nežinau ar yra daugiau grupių, kuriose būgnininkas yra ir pagrindinis vokalistas!

3. Firejose (Estija)

Žmonės jį vadina Talino ateities garsu, aš labai tam pritariu. Vertas dėmesio jaunas ir perspektyvus atlikėjas, manau, per jo pasirodymą ramu nebus.

4. „Malalata“ (Čekija)

Turiu slaptą potraukį balkanų ritmams. Šie du vyrukai, kiek žinau, moka kaitinti publiką Balkanų ritmų, meksikietiškos kumbijos, prancūziško elektrosvingo kokteiliais. Tokio vakarėlio nesinori praleisti.

5. „Roe Deers“

Vienintėliai lietuviai mano sąraše, o priežastis paprasta – šio šviežiai iškepto lietuvių diskotekininkų projekto dar neteko girdėti gyvai. Labai smalsu, kokią šokių muzikos pirtį jie gali užkurti.

Šis Valerijaus mėgstamiausių penketukas ir dar 50 kitų jau šią savaitę vieninteliame urbanistiniame festivalyje „Loftas Fest“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)