Festivalio dalis su pramogomis, pop up galerija, kavinių skveru ir keliomis scenomis bus visiems nemokama. Mokamoje festivalio zonoje vyks pagrindiniai festivalio koncertai – virš 40 pasirodymų.

„Pagrindinė „Vilnius Music Week“ scena, kuri stovės „Lofto“ kieme, ir „Cechas 48“ priims naktinėtojus nemokamai, tačiau pagrindinė festivalio programa su didžiąja dalimi laukiamiausių bus mokamoje festivalio teritorijoje – „IndEx Hall“ angare, pačiame „Lofte“ ir dalyje kiemo, – trumpai festivalio išplanavimą nupasakoja renginių organizatorius ir prodiuseris Victoras Diavara.

Šiemet festivalyje groja daugiau nei 50 grupių, o t.y. apie kelis šimtus muzikantų. Taip pat festivalines erdves iki ryto šokdins begalė didžėjų iš Lietuvos ir užsienio.

Nemokamoje pop up galerijoje, kuri bus įsikūrusi „Radio Lofts“ erdvėje šiemet dalyvauja apie 20 šiuolaikinio meno kūrėjų. Tarp jų ir gerai žinomas menininkas Vladas Mackevičius. Tai bus paskutinė jo ekspozicija Lietuvoje.

Loftas Fest

Tarp festivalio pramogų yra numatytas live stalo futbolas, t.y. kai stalo futbolo figūrėlėmis tampa patys žmonės.

Taip pat kieme vyks „Kafka Project“ kaukių dirbtuvės, veiks įvaizdžio studija, paslapčių kambarys, stalo žaidimų zona. „Uno Parks“ kabina savo ziplainą, t.y. greitojo nusileidimo lyną.

Naktimis veiks alternatyvi kino salė su filmais iš kino teatro „Pasaka“ repertuaro.

„Siūlau namie nepalikti ir vaikų. Dienos metu jiems čia irgi bus ką veikti“, – sako Vee.

Jau nuo rytojaus Lietuvoje pradeda rinktis grupės iš viso pasaulio. Pirmieji atskrenda ilgesnių atostogų mūsų šalyje užsimanę belgų indie rokeriai „BRNS“.

„BRNS“ video kvietimas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)