Beje, Tomas savo melomaniškais atradimais dalinasi bloge „Neue Schei***“, kurio šūkis – „Muzika, kurios dar nespėjo sustalčiuoti“, todėl tu neabejotinai gali pasitikėti šio profesionalaus muzikos ieškotojo rekomendacijomis.

1. „Darkside“ (JAV)

„Darkside“ turbūt rekomenduos visi, bet juk neveltui tai yra vienas iš pagrindinių festivalio pasirodymų. Be to, ne visi žino, kad „Darkside“ paskelbė apie projekto pabaigą ir šis koncertas Vilniuje bus priešpaskutinis grupės istorijoje. Nicolas Jaar mylėtojų pilna, aš toks nesu, tačiau „Darkside“ tampomos bliuzinės gitaros ir lėti ritmai mane paperka. Grupės kūrinio „Paper Trails“ pernai klausiausi su malonumu. Manau, kad gyvai jie skambės galingai.

2. Pomrad (Belgija)

Pomrad ne kartą gyrėme savo tinklarašytyje „Neue Scheisse“. Smagu jo klausytis įraše ir girdisi, kad vaikinas moka groti. Jis yra labai dinamiškas ir įvairus. Apie gyvus pasirodymus daug skaičiau – ten daug pagyrų ir daug plojimų. Pažiūrėsim, ar tai tiesa.

3. „When Saints Go Machine“ (Danija)

„When Saints Go Machine“ yra dinamiški ir nepastovūs, bet grupės kūrinys „Kelly“ gali net ir serijinį žudiką suminkštinti. Taip pat ir „Parix“, bei dar keli. Būtina išgirsti, ko jie verti akis į akį.

Šis Tomo Ramanausko dėmesį atkreipęs trejetukas ir dar 50 kitų – jau rugsėjo 4-6 dienomis atvyksta į miesto festivalį „Loftas Fest“ , kur visi tikrieji miesto vilkai ir melomanai švęs vasaros festivalių pabaigtuves.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)