Sveiką gyvenimo būdą, gerą nuotaiką ir išradingumą propaguojantis renginys, kuriame gali dalyvauti net ir specialaus sportinio pasirengimo neturintys žmonės, organizatorių skaičiavimu, suburs kelių tūkstančių minią. Ji penkis linksmiausius lietuviškus kilometrus pasaulyje bėgs Vilniuje, šalia „Ozo“ prekybos centro ir „Siemens“ arenos įrengtoje trasoje.

Pasak renginio organizatorių „The Color Run Vilnius“ dalyviai jiems skirtus bėgikų rinkinius galės atsiimti jau nuo trečiadienio (rugpjūčio 27 d.).

„Turintys bilietus į bėgimą jau nuo šio trečiadienio galės užsukti į Vilniuje esantį „Ozo“ prekybos centrą ir jo 3 aukšte, šalia kino teatro „Multikino“ įsikūrusioje „The Color Run“ zonoje, nuo 10 iki 22 val. atsiimti jiems priklausančius gausius dalyvių rinkinius, kuriuose yra marškinėliai, dažai bei kita renginio atributika“, – patikslino vienas iš organizatorių Simonas Gedutis.

Jo teigimu, renginio dieną dalyviai taip pat galės atsiimti jiems priklausančius rinkinius. Tereikės užsukti į festivalio zonoje esančią registracijos palapinę, kuri darbą pradės 10 val.

Planuojama, kad šį šeštadienį pirmieji bėgikai į spalvotąją trasą pajudės 12 val. Iki tol starto zonoje, kaip ir visoje festivalio teritorijoje, skambės energinga muzika, kurią leis didžėjai, o prieš startuojant apšilimo treniruotę bėgikams ves vieno sporto klubo treneriai.

Finišavusiųjų prie renginio scenos lauks įvairios pramogos ir staigmenos. O pagrindiniu „The Color Run Vilnius“ akcentu taps masinis spalvų pliūpsnis, kurį sukurs patys renginio dalyviai ir kurį fiksuos daugybė fotoobjektyvų.

Renginio organizatoriai taip pat praneša, kad iš organizacijos „Gelbėkit vaikus“ globos centrų atvyks kelios dešimtys vaikų, kuriems jie dovanoja galimybę nemokamai nubėgti spalvotuosius kilometrus.

Pasak organizatorių, festivalio dalyviai turėtų pasistengti ir į renginį ateiti apsirengę kuo išradingiau bei spalvingiau. „Tai ne tik suteiks bėgimui nuotaikingumo, bet ir leis dalyvauti konkurse, kuriame rinksime išradingiausio kostiumo autorių“, – atskleidė vienas iš renginio organizatorių S. Gedutis.

Ką reikia žinoti „The Color Run Vilnius“ dalyviui?

Dalyvių rinkinius nuo rugpjūčio 27 d. bus galima atsiimti „Ozo“ prekybos centro 3 aukšte, šalia kino teatro „Multikino“ įsikūrusioje „The Color Run“ zonoje, kuri dirbs nuo 10 iki 22 val.

Renginio dieną dalyvių rinkinius galima bus atsiimti festivalio zonoje nuo 10 val. dirbsiančioje registracijos palapinėje.

Automobilius statyti renginio organizatoriai rekomenduoja „Ozo“ prekybos centro aikštelėje.

„The Color Run Vilnius“ dalyviams rekomenduojama turėti akinius (ypač vaikams) ir rankšluosčius, kuriais galima būtų nusivalyti po renginio.

Tie renginio dalyviai, kurie baiminasi dėl automobilio salono švaros, turėtų su savimi pasiimti drabužių persirengti ar paklotų, kurie apsaugotų sėdynes nuo dažų.

Renginyje bus naudojami 100 proc. natūralūs, lengvai išvalomi ir sveikatai visiškai nekenksmingi maistiniai dažai.

Bėgant spalvų zonomis rekomenduojama prisidengti akis ir burną, kad į jas nepatektų daug dažų. Nors jie ir nepavojingi, tačiau gali sukelti šiokį tokį diskomfortą.

Į renginį reikia ateiti geros nuotaikos, apsirengus kuo spalvingiau ir išradingiau, nes bus renkamas įdomiausias spalvų festivalio kostiumas.

Nereikia baimintis lietaus (jei jis bus), nes lyjant spalvos bus dar ryškesnės!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)