Nuo nepakartojamo Beyonce pasirodymo iki slaptų porų, kurias užfiksavo akyli žiūrovai – šių metų MTV muzikinių apdovanojimų ceremonijoje įdomių akimirkų netrūko.

Štai 6 įsimintiniausios renginio akimirkos:

1. Įspūdingiausias sekmadienio vakarą vykusios ceremonijos reginys, nors jo ir teko laukti iki renginio pabaigos – baigiamasis atlikėjos Beyonce pasirodymas.

Po to, kai žvaigždė atliko keletą dainų iš savo naujausio albumo – įskaitant „Partition“, „Blow“, „Blue“ ir „Drunk In Love“, į sceną užlipęs jos vyras Jay Z ir žavioji dukrelė Blue Ivy įteikė jai Michaelo Jacksono vaizdo avangardo apdovanojimą.

B. Knowles susijaudino iki ašarų, scena sujaudino ir žiūrovus. Ši scena ne tik įspūdingai užbaigė renginį, bet ir pritildė gandus apie Beyonce ir Jay Z skyrybas.

2. Nors renginyje išskirtinio dėmesio ir apkalbų sulaukė beprotiškai atvira Amber Rose suknelė, ne mažiau pribloškiantis buvo Katy Perry pasirodymas ant Raudonojo kilimo su reperiu Riff Raffu.

Porelė pamėgdžiojo liūdnai pagarsėjusį Britney Spears ir Justino Timberlake‘o pasirodymą 2001 m., kai pastarieji žengė ant Raudonojo kilimo apsirengę išskirtinai džinsiniais apdarais.
Riff Raff, Katy Perry

3. 2014 MTV muzikinių apdovanojimų ceremoniją pradėjo Ariana Grande, Nicki Minaj ir Jessie J, atlikusios naujausią populiariąją dainą „Bang Bang“. Deja, vienai iš trijulės pritrūko laiko apsirengti.

N. Minaj vos spėjo užbaigti užpakaliuko kratymo himną „Anaconda“, ir iškart vėl išbėgo į sceną parepuoti grupės dainoje. Viskas būtų buvę gerai, jei ne viena problemėlė: ji turėjo prilaikyti savo suknelę, kad ši uždengtų krūtinę. Matėsi, kad dainininkė jaučiasi nesmagiai ir pasirodymas neatrodė sklandus.
 Nicki Minaj
4. Nors Jennifer Lopez ant Raudonojo kilimo pasirodė viena, renginio metu kameros ją užfiksavo su Casperu Smartu, tad kyla įtarimas, kad porelė vėl kartu. Šis faktas jau buvo atspindėtas žiniasklaidoje, tačiau pati dainininkė apie asmeninio gyvenimo permainas atvirauti nebuvo linkusi. Atrodo, kad C. Smartas, sėdėjęs eilėje prieš J. Lopez, atsisukęs vaišino ją saldainiais „Skittles“.
Jennifer Lopez
5. Dar vienas dalykas, sulaukęs daug dėmesio ir kalbų – Arianai Grande įteiktas Geriausio pop vaizdo klipo apdovanojimas. Tačiau „Twitter“ svetainėje aptarinėtas ne tiek pats apdovanojimas, kiek tai, kaip atlikėja šventė. A. Grande buvo užfiksuota užkulisiuose besilaikanti už rankų su Big Seanu, su kuriuo ji jau seniau buvo siejama, o dabar užkulisių vaizdo medžiaga patvirtino, kad jie iš tiesų pora.
Ariana Grande

Šių metų pradžioje Big Seanas buvo susižadėjęs su Naya Rivera, bet pora išsiskyrė. Kaip matyti, atlikėjas laiko veltui negaišo, ir susirado naują širdies draugę.

6. Skandalingoji garsenybė Miley Cyrus šiemet atkreipė žiūrovų dėmesį ne į savo personą, o į opią visuomenės problemą – benamius jaunus žmones.

Ji pati nelipo į sceną atsiimti Metų vaizdo klipo apdovanojimo, o vietoj savęs nusiuntė jauną vaikiną Jesse, kuris papasakojo savo istoriją žiūrovams. Ši jaudinanti, tikra istorija palietė visus.
Miley Cyrus
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)