Dainininkė šioje kategorijoje įveikė Beyonce ir jos vyrą JayZ, kurie buvo nominuoti už „Drunk in Love“, Iggy Azaleą, nominuotą už „Fancy“ su Charli XCV, Pharrellą Williamsą su „Happy“ ir Sią su „Chandelier“.

Tačiau Beyonce akinamai spindėjo užbaigdama šou ir pademonstruodama savo vokalo jėgą, be kitų, stebint ir vienai ypatingai žiūrovei – jos dukrai Blue Ivy.

M.Cyrus, kuri pernai per VMA ceremoniją sukėlė triukšmą prieštaringai vertinamu „tverkinimu“ scenoje, šiemet skandalų išvengė.

Reperis Drake'as laimėjo apdovanojimą už geriausią hiphopo vaizdo klipą – „Hold On (We're Going Home)“ su kanadiečių duetu „Majid Jordan“.

Popmuzikos princesė Katy Perry buvo pagerbta už geriausią atlikėjos moters vaizdo klipą – „Dark Horse“ su reperiu Juicy J. Vyrų kategorijoje nugalėjo 23 metų Edas Sheeranas su „Sing“, kurį įrašė duetu su Ph.Williamsu.

Geriausio popmuzikos vaizdo klipo apdovanojimas atiteko jaunajai Arianai Grande, naujausiai popmuzikos sensacijai, už „Problem“, kuriame taip pat pasirodo Iggy Azalea.

Tuo tarpu Naujosios Zelandijos dainininkė ir dainų kūrėja Lorde (Lord) gavo geriausio roko vaizdo klipo apdovanojimą už dainą „Royals“, kuri sausio mėnesį pelnė jai Metų dainos ir Geriausio popmuzikos singlo „Grammy“.

Pirmieji MTV apdovanojimai buvo išdalyti 1984 metais. Laureatai gauna astronautą Mėnulyje vaizduojančią statulėlę, vadinamą „Moonman“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)