Ant scenos “Leon Somov & Jazzu” su pritariančiųjų muzikantų grupe festivalio programoje pasirodė šeštadienio naktį, dar nespėjus ataušti „Skamp“ užkurtoms žarijoms. Po pirmų Justės Arlauskaitės-Jazzu žodžių kituose „Galapagų“ salos kampeliuose vakarojusi publika strimgalviais leidosi prie Didžiosios scenos. Pasiekę linguojančią jūrą žmonių su geidžiamiausiu šalies duetu vietoj švyturio visi kartu šoko ir dainavo.

Jazzu susitikimui su daugiatūkstantine savo gerbėjų minia pasipuošė specialiai iš Švedijos atsivežta trumpa tamsiai mėlyna suknele, apnuogindama įdegusias kojas. Savo klubų svingu ji pabrėždavo jausmingas dainų natas, daug ir šiltai bendravo su klausytojais. Šie savo dievaitę maudė ovacijose.

„Oho, čia triukšmo daugiau nei per krepšinio rungtynes! Man tai patinka!” – džiūgavo Jazzu.

Publika toliau mėgavosi muzikiniais „Leon Somov & Jazzu” sentimentais, o atėjus laikui išsiskirti, aplodismentų audra ir šūksniais meldė pakartojimo. Dar kartą išgirstas dueto hitas „Lower Than The Ground“ visus privedė prie ekstazės ir dar ilgai neleido nurimti pačiam duetui.

Užkulisiuose po koncerto valandėlės poilsio likę Leonas Somovas ir Justė netrukus buvo maloniai nustebinti danų C.A.R.T. pasirodymu. Festivalio taškus ant į sukalęs MC Black Daniel visus vedė iš proto. „Ši kompanija - nereali, o ypač būgnininkas!” – gyrė Jazzu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)