Festivalio „Galapagai“ teritorijoje „The Baseballs“ vaikinai - Samas, Diggeris ir Bastis - pasirodė pavakary. Išgėrę kavos ir išbandę garsą jie neužsidarė savo žvaigždžių vagonėlyje, o atvirkščiai – išėjo pasidairyti po teritoriją. Prie Didžiosios scenos vaikinai su malonumu pasiklausė „Keymono“ ir „Lemon Joy“, vėliau pasivaikščiojo prie ežero, kur turėjo progos pažinti lietuvaičių merginų anatomiją.

„Būtume su malonumu pasimaudę kartu su jomis ežere, bet bijojome susigadinti šukuosenas“, - šmaikštavo linksmų plaučių vokiečiai, puikiai kalbantys ir anglų kalba.

Į žiniasklaidos klausimus, kodėl nedainuoja vokiškai, jie atsakė, kad dainos, atliekamos jų gimtąja kalba, rizikuoja skambėti kaip šlageriai. Vargiai jie sutiktų perdainuoti ir savo tėvynainių rokerių „Rammstein“ dainas rokenrolo dvasioje. „Jie mums pernelyg kietas riešutėlis, - pripažino rokenrolistai. - Tačiau „Lemon Joy“ koncerte atlikta „Fancy“ daina „Flames of Love“ įkvėpė pagalvoti apie šio kūrinio rokenrolinę versiją. Kita vertus, galbūt galėtume atlikti ir ką nors iš tų pačių lietuvių „Lemon Joy“...“

Naujausiame „The Baseballs“ albume „Game Day“ – ne tik kitų populiarių atlikėjų modifikuoti hitai, vokiečiams uždirbantys puikius dividendus, bet ir jų pačių autoriniai kūriniai. Kad jie yra balsingi ir inovatyvūs, įrodė spaudos konferencijoje įvykęs ekspromtas – žvaigždės gyvai sudainavo „Happy birthday“ vienai iš merginų, festivalyje dėvėjusių skrybėlę su gimtadienio tortu.

„Tai puiki vieta, visi su mumis čia tokie malonūs, dar nežinia, ką pajusime būdami scenoje, net nežinome, kokias dainas tiksliai dainuosime, bet tikime, kad merginos šoks prie scenos“, - juokėsi atlikėjai, patikinę, kad patys nešoka rokenrolo vakarėliuose, bet tikrai moka padrebinti sėdimąsias.

„Ar merginos po pasirodymo gali užsukti pas mus į užkulisius su gėlėmis ir bučiniais? Gėlių nereikia, pakaks paprasto sekso“, - kvatojo „The Baseballs“.

Festivalio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)