Hip-hopo kultūros atstovai sako nebegalintys sulaukti, kada bus lemta atsiplėšti nuo betono ir įkristi į gaivų Zaraso ežerą, kuris tyvuliuos aplink visą festivalio salą, dėl to pelnydamas „Galapagams“ 1000 papildomų karmos taškų, juokauja organizatoriai. Jau penktadienį vakare „Monster Energy“ scenoje rankas į viršų kelsiantys Lilas su Innomine teigė, kad pernai festivalyje buvo „vienbalsiai labai gerai“, į puikią vietą susirinkę malonūs žmonės jį padarė išskirtinį ir vieną draugiškiausių.

“Tik įsivaizduok, kas būtų, jei Gedimino bokštas būtų duobėj, Lietuvos Seimas – Baltarusijoj, o pliažas – ant traukinio bėgių. Žodžiu, gerai, kad viskas yra ten, kur yra”, - apie „Galapagus“ sakė MC Mesijus. Jis savo pasekėjus šeštadienį popiet suburs prie „Nissan“ scenos.

“Zaraso sala yra labai gera vieta festivaliui: ir vandens pramogos, ir gamta, gali su šeima važiuoti, pabūti su vaikais“, - teigė „Skamp“ narys Viktoras Diawara. Ketvirtadienį jo vadovaujame menų fabrike „Loftas“ vyko uždegantis festivalio „pre-party“ su danu MC Black Daniels, kuris gyvo drum&bass pasirodymą surengė su savo būgnininku.

Vilniaus Naujamiestis yra jėga – studijos, loftai ir, žinoma, pats menų fabrikas pastaruosius kartus mus tiesiog įtraukė“, – prisiminė MC Black Daniels. „Lofte“ jį apšildė LRT „Opus“ Jaunų grupių konkurso geriausiu hiphoperiu išrinktas MC Shotta kartu su Tony Jungle.

Po įžanginio „Galapagų“ vakarėlio, kaip juokėsi Viktoras, visi keliavo tiesiai į traukinių stotį ir važiavo į Zarasus. Ketinančių vykti automobiliais, organizatoriai prašo nevažiuoti po vieną - burtis į ekipažus, nes sala ne guminė, o per karščius sėdėti transporto spūstyje nenori nė vienas. Rengėjai rūpinasi ir savo svečių kelione iki Zarasų: patariama dėl regione vykstančių kelio darbų važiuoti per Uteną, Daugailius, Antalieptę, Purvynę ir Vencavus.

Nors Lietuvoje šį savaitgalį vyks ir daugiau susibūrimo vietų, “Galapagų” žmonės kviečia nemesti kelio dėl takelio ir karščiausią vasaros savaitgalį leisti ne bakūžėse samanotose, o saloje, kurioje viskas galima.

Čia atvažiuoti savo socialinio tinklapio „Facebook“ paskyroje kviečia ir festo šeštadienio žvaigždės - „Leon Somov & Jazzu”. Justė Arlauskaitė-Jazzu išplatino gerbėjams kelioninį filmuką:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją