Filippas Kirkorovas

Šio dainininko drabužiams sunaudota daugiausia medžiagos, be to, jis meistriškai moka persikūnyti. Festivalyje jis spėjo pabūti ir vokiečių skautu, ir išsiblaškiusiu profesoriumi ir net vyskupu raudonais drabužiais.

Dominikas Džokeris

Vaikiškos odinės kelnės – kur tokias gauti? Jam pavyko. Tikriausiai sudegė visi drabužiai ir teko mautis vaikiškas kelnes.

Anna Semionovič

Štai kas būtų puiki šnipė. Į jos iškirptę tilptų nemažai ginklų ir maisto trims dienoms. Jos krūtinė kasmet didėja, su tokiomis puošmenomis ant pilvo jau neatsigulsi.

„Serebro“

Nepaisant solistės Lenos Temnikovos išėjimo, merginos neatiduoda kitoms sekso bombų titulo. Ir epitetas dainuojančios kelnaitės jų veikiausiai nežeidžia...

Valerijus Leontjevas

Šis atlikėjas sukėlė konkurse furorą. Nors tai įprasta jo uniforma festivalyje, be to, jis prisidengęs esmines kūno vietas... Atlikėjui 65 m., bet kas tiek duotų? Jis tebėra širdžių ėdikas Kazanova.

Nastia Kamenskaja

Gražioji dueto „Potapas ir Nastia“ pusė veikiausiai nesusidorojo su latvišku vėju, spjovė ir nutarė eiti į festivalį nesišukavusi. Matyt, prie šukuosenos ir drabužius priderino. Ji pavadino savo kostiumą „tarybinis adidas“, o mums jis primena seną čiužinį, žaibiškai pasiūtą Pablo Picasso.

Keti Topurija

Tą vakarą solistė svėrė 90 kilogramų. Kad būtų lengviau, vietoje sijono ji įsisupo į perregimą medžiagą.

Džamala

Konkurso laimėtoja niekaip negalėjo apsispręsti, kieno įvaizdis jai priimtinesnis – Žanos Friskės ar Lady Gagos, tad susirinko iš abiejų viską, kas geriausia.

Timuras Rodrigesas

Dainininkas ir komikas pasirodė linksmo vokiečių medkirčio apranga. Regis, tuoj iš jo lūpų pasigirs tirolietiškos dainos. O skrybėlei betrūko poros plunksnų.

Laima Vaikulė

Netoli nuo Timūro ėjo gražioji Laima. Ji atvyksta į konkursą vilkėdama elegantiškas vakarines sukneles, bet šį kartą pasirodė vilkėdama iškylos drabužius. O krepšyje tikriausiai turėjo pyragaičių komisijos nariams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)