Svečią pasitiks ir išlydės Ignas, Donatello, DJ Emma ir Simona Bandita. Gyvus pasirodymus surengs albumo leidybai besiruošiantis Justinas Jarutis ir duetas „Electronic I“.

Energingai ir melodingai

Kasmet daugiau nei po 1,5 tūkstančio linksmintis nusiteikusių dalyvių surenkančios šventės organizatoriai tikisi, kad kauniečiai ir šiemet neliks abejingi.

„Open Air“ šventėse jau dalyvavę miestiečiai žino, kad šokių muzika svajingiausiai skamba prie marių“, – sako vienas populiariausių Lietuvos didžėjų Ignas, kuris šiemet dar neturėjo progų pasirodyti savo gimtajame mieste.

„Sugrįžimas į „Kauno Jachtlubą“ bus energingas ir melodingas“, – anonsuoja Ignas, liepos pradžioje apšildęs 15 tūkstančių klausytojų surinkusį SEL koncertą Klaipėdoje.

Radijo stočių „Zip FM“ ir „Power Hit Radio“ eterio deivės Simona Bandita ir DJ Emma planuoja sudėti vasariškų šokių muzikos hitų mozaiką.

Justinas Jarutis scenoje praskleis būsimojo albumo, kuriamo su grupe „Freaks On Floor“, šydą. Studijos naujienomis dalinsis ir elektroninės muzikos kūrėjai „Electronic I“.

Josh Gabriel – su muzikos lobynu

Pagrindinės „Open Air“ nakties žvaigždės Josh Gabriel muzikinėje skrynelėje – euforiškų ir nostalgiškų melodijų lobynas.

JAV kilęs, o dabar Amsterdame reziduojantis prodiuseris stovi ne tik už kultinio didžėjų dueto „Gabriel & Dresden“ vairo. Tarp Josh Gabriel kuruojamų šokių muzikos projektų – melodingieji „Andain“, „Winter Kills“ ir „Motorcycle“.

Prodiuseris studijoje neatsisako padėti ir tokiems didžėjams kaip Armin van Buuren, Tiesto ar Markus Schulz.

Akivaizdu, kad šokių muzikos mėgėjai artėjančioje „Open Air“ fiestoje gali tikėtis ne tik naujausių kūrinių iš „Gabriel & Dresden“ stovyklos. Įprasta, kad Josh Gabriel klausytojų ausis pamalonina ir lėtesniais, melodingesniais kūriniais, kuriais pasižymi kiti prodiuserio projektai.

Josh Gabriel projekto „Winter Kills“ vaizdo klipas „Hot As Hades“:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)