Viešbučių paveldėtoja bei televizijos realybės šou žvaigždė ką tik išleido savo naujausią singlą „Come Alive“ ir su svetaine „E! News“ pasidalijo užkulisiniu vaizdo klipu. Jame P. Hilton yra užsidėjusi rožinį plunksnų boa, prisisegusi daug daug papildomų plaukų sruogų ir vilki suknele, nusagstyta rožiniais žvyneliais.

„Tai daina apie meilę ir kaip ji priverčia jaustis gyvam“, - apie savo kūrinį sakė P. Hilton.

„Kai kūrėme šio vaizdo klipo koncepciją, norėjau, kad jis būtų labai magiškas, nežemiškas, tarsi fantazija. Štai kodėl troškau, kad jame pasirodytų vienaragis. Tai tokios gražios, magiškos būtybės“, - kalbėjo ji.

Dainininkė taip pat atskleidė detalių apie savo antrąjį, pavadinimo dar neturintį albumą. „Parašiau visas dainas savo naujajam albumui ir man jis patinka. Man patinka eiti į studiją, tiesiog ten būti, klausyti ritmų ir kurti dainą“, - pasakojo P. Hilton.

„Kiekvienas žodis yra tai, ką iš tikrųjų turiu galvoje ir jaučiu“, - pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)