Vakaro žvaigždes apšildys „Boogaloo“ diskžokėjai -Tomas Boo bei 2fresh. Taip pat specialiai šiam vakarui skirtą „
breiko
kovą“ parodys daugelio Lietuvos ir Baltijos šalių
break dance
turnyrų nugalėtojai „Unique Style B-boys“.

Praeitų metų vasarą festivalyje „Saulės smūgis“ groję „Breakin‘ Bread“ šįkart, pasak Tomo Boo, atvažiuoja geresnės sudėties. Taip pat pasakojo, kad ypač didelį įspūdį jam palikęs Renegade ir MC Asaviour pasirodymas Londone. Kalbėdamas apie jų šou „Saulės Smūgyje“, Tomas nevengė komplimentų: „Nors „Breakin‘ Bread“ grojo tik apie 40 minučių, bet per tą laiką jie sugebėjo išjudinti žmones, kurie kartu su grupe ir repavo, ir dainavo, ir šoko. Buvo tikrai labai smagu!”.

Paklausti apie naujas „Boogaloo“ vakarėlio tendencijas Tomas Boo ir 2fresh pasakojo, juos šiek tiek įtakoja mada, bet iš to madingumo jie pasiima tik labai mažas detales. Tačiau neneigė, kad „Carlsberg Boogaloo“ vakarėliuose galima išgirsti popoliariausių šių dienų hitų. „Naujuosias funky breaks plokšteles mes maišome su senu ir amžinu funk bei pridedam dar hip hop, tada šiek tiek balso, pasempluojam, publika padainuoja ir gaunasi puikus vakarėlis!“, – šypsodamiesi pasakojo linksmieji „Boogaloo“ diskžokėjai.

„Breakin’ Bread“ – tai viena seniausių Londono įrašų kompanijų, tačiau ne tik - po šiuo vardu slypi žymiai daugiau. „Breakin‘ Bread“ - tai pusė Londono graffity, skrečo, breiko, hip hop kultūros, kuri užsiaugino ne vieną jaunąjį talentą bei suformavo ne vieno londoniečio muzikinį skonį bei gyvenimo būdą. Šios didelės kompanijos įkūrėjas DJ Rob Life jau šį šeštadienį gros „Carlsberg Boogaloo“. Jis ne tik puikus kompanijos vadybininkas, bet vienas geriausių funk, hip hop stiliaus diskžokėjų, kuris daugiau nei 10 metų rengia vakarėlius bei veda įvairiausias radijo laidas.

Tuo tarpu DJ Renegade tituluojamas Didžiosios Britanijos old school scenos formuotoju. Jis ne vieną sykį laimėjo Britanijos prestižinį diskžokėjų “Battle Of The Year” konkursą. Anot Tomo Boo, DJ Renegade yra žmogus legenda, gerai žinomas visiems funk, breaks, b-boys mylėtojams.

Tačiau vakarėlio akcentu turėtų tapti MC Asaviour. Skirtingai nei kiti vakaro svečiai, šis dar tik kopia į pačią viršūnę, tačiau jam žadama išties labai šviesi ateitis. 1999-ais debiutavęs „Jehst“, „Evil ED“, Tommy Evans albumuose, netrukus jis tapo vienu žinomiausiu MC. Asaviour priklauso dviem Londono hip hop muzikos pasididžavimais vadinamoms įrašų kompanijoms „YNR Productions“ bei „Low Life Records“. Visai neseniai Asaviour pabaigė įrašinėti savo debiutinį albumą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją