“Yra beprotiškai nuostabu, kai tu guli ant plaukiančio laivo denio, o pro tave slenka neapsakomo grožio vaizdai, kurie, beje, dominuoja ir daugelyje garsių kino filmų. Vienas jų – James’o Bond’o dalis “Tomorrow never dies”, – įspūdžiais dalijasi Linas Adomaitis.

Vaizdo klipe užfiksuotas reikšmingas Lino kūrybinis momentas, nes daina “Aš pavydžiu sau” – tai vienas pirmųjų singlų iš būsimo albumo “Laiko mašina”.

Vaizdai puikiai iliustruoja ne tik dainą, bet ir atspindi Lino, kaip keliautojo dvasią. Beveik 4 mėnesius klajojęs po Aziją drauge su savo žmona Irma Linas nufilmavo vaizdo klipą ir sukūrė daug dainų savo būsimam albumui. Muzikantas teigia, kad kelionės ir muzika – neatsiejami dalykai.

Linas Adomaitis

“Iš tolimų kraštų parsivežtas vaizdo klipas yra ypatingas. Surinkti tokią vaizdo medžiagą – yra ką veikti, bet pripažinsiu, kad dirbti su ja yra kur kas įdomiau. Vaizdai kalba patys už save.” – sako “AWZ Studios” prodiuseris Arvydas Strimaitis, kuris kruopščiai atrinko geriausius kadrus ir sumontavo vaizdo klipą.

Jau ne pirmą vaizdo klipą savo muzikos gerbėjams pateikiantis atlikėjas prisimena pirmąjį savo darbą “Window of my soul”, kurį transliavo net ir didžiausias Europoje muzikos kanalas MTV Europe. “Gal tai ir buvo didžiausias paskatinimas kurti vaizdo klipus tolimose šalyse. Tikiu, kad naujausias mano darbas “Aš pavydžiu sau” atras savo gerbėjų ratą,” – šypsosi Linas Adomaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)