„Onyx“ garsėja ne tik agresyviais tekstais, bet ir savo elgesiu ant scenos. Kaip grupės agentas sakė, kadangi čia jiems labai patiko, nenukentėjo nei technika, nei organizatoriai: “Per jų dvidešimt karjeros metų yra buvę labai daug incidentų – jie juk tikri Niujorko gatvės reperiai ir mušeikos”.

„Onyx“ gerbėjai Lietuvoje dar neprasidėjus pasirodymui skandavo grupės pavadinimą, o viso koncerto metu pritariamai repavo beveik kiekvieną grupės dainą.

„Tokios atmosferos „Lofte” jau seniai nebuvau patyręs. „Onyx“ gerbėjai savo grupę sutiko ir palydėjo bene garsiausiai ir aktyviausiai“, – sako koncerto organizatorius Viktoras Diawara. 

„Onyx“ – gangsterių repo kolektyvas iš Niujorko, kuris dėl savo gatvinio įvaizdžio, smarkių tekstų, kriminalinių pašmėžavimų spaudoje, tapo vienu populiariausių tikro repo simbolių visame pasaulyje.

„Onyx“ yra ta grupė, kurią karjeros pradžioje sekė jaunimo dievukas Eminemas. Iki šiol jis savo dainose išreiškia besąlygišką meilę šiai legendiniai JAV Rytų pakrantės grupei.

Renginio akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)