Dainos "Tik tau ir man" tekstą ir muziką sukūrė pats M Kavaliauskas. Atlikėjas tikisi, kad ši daina pasieks klausytojų širdis bei padidins jo kaip kūrėjo vertę. Martynas apdainavo visus savo išgyvenimus. Dainos radijo versiją šiuo metu kuria muzikos prodiuseriai, todėl jos teks šiek tiek palaukti. Atlikėjas siūlo paklausyti akustinę dainos versiją, būtent tokią, kokią jis šią dainą ir parašė.

Video filmuotas visame pasaulyje gerai žinomo projekto "Balcony TV" prodiuserinės kompanijos Kauno "Jachtklube". Šio projekto esmė - savo kurtą dainą pristatyti filmuojant iš vieno bandymo, visiškai gyvai. Atlikėjas tikisi, kad būtent tai patiks žiūrovams. Tarsi jie matytų viską gyvai.

Beje, tai yra pirmoji Martyno parašyta daina lietuviškai. Kurti lietuviškai nusprendė dėl to, nes tiki, kad lietuviški dainų tekstai gali būti tokie patys geri kaip ir užsienietiški, bei Lietuvos klausytojams artimesni.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)