Gegužės 8 d. menų fabrike „Loftas“ pasirodysiančios trankiausios britų grupės koncertu itin džiaugiasi muzikantas Victoras Diavara: „Pačiam sunku patikėti, kaip gerėja situacija bandant prisivilioti tarptautinio lygio žvaigždes į „Loftą“ – iš esmės kalbos apie šią vietą tarp muzikantų jau sklinda iš lūpų į lūpas“.

„Lofto“ atstovė Inga Norke kalbasi su „Foreign Beggars“ ryškiaisiais nariais – britų didžėjumi NoNames ir Dubajuje gimusiu MC Orifice Vulgatron.

 - Labas, vaikinai, kaip jūs gyvenate? Netrukus atvyksite į Lietuvą...

NoNames: Gyvename gerai, daug koncertuojame, o šiuo metu aš esu pas savo tėvus. Man ką tik pašalino protinį dantį, tai dėl to sunkiai kalbu.

 - Ne juokai, sveik greičiau. Ką jūs mėgstate veikti tiek daug ir taip dažnai keliaudami?

NoNames: Mes esame priklausomi nuo gero maisto ir visada išsireikalaujame paraugauti vietinės virtuvės patiekalų.

 - Panašu, kad netrukus teks paragauti cepelinų... O kokie yra jūsų hobiai?

NoNames: Muzika ir viskas, kas yra susiję su muzika – tai mūsų darbas, hobis ir apskritai gyvenimas. Mėgstu keliauti, bet vėlgi – muzikos dėka tą darau labai dažnai ir daug.

 - Jūs esate ne kartą esate keliavę kartu su neseniai Lietuvoje jau kelintą kartą koncertavusiu The Petebox…

NoNames: Eina sau! Rimtai jis neseniai buvo „Lofte“? Pete yra geras mūsų draugas ir be galo talentingas vyrukas. Mums pasisekė, kad turėjome ne vieną progą su juo pašėlti ant tos pačios scenos.

 - Ketvirtadienį, kai koncertuosite Vilniuje, vyks „Eurovizijos“ pusfinalis. Ką manote apie šį renginį?

NoNames: Pamenu, jog kartą man teko didžėjauti Bosnijoje iškart po to, kai Serbija laimėjo „Euroviziją“ – daugiau apie šį konkursą neturiu nei nuomonės, nei kokios nors patirties. Man tai nėra įdomu.

Orifice Vulgatron: Konceptualiai man įdomiau yra „Eurovizija“ nei, pavyzdžiui, „X-Faktorius“ – per „Euroviziją“ bent jau dauguma Europos šalių vienu metu patiria didelę gėdą (juokiasi).

NoNames: Iš esmės mūsų šou tikrai ne tiems, kas žiūri „Euroviziją“, nes čia teks iššokinėti daug daug kalorijų, o ne nuobodžiai užmigti prie TV ekrano.

 - Paskutiniai jūsų brangūs pirkiniai?

Orifice Vulgatron: Beprotiškai daug pinigų išleidžiame drabužiams. Kartais kai paskaičiuoju, pagalvoju, kad šiuo klausimu esu beprotis.

 - Lietuvoje šį sekmadienį vyks prezidento rinkimai – koks pirmas dalykas, kurį padarytum, jei taptum savo šalies prezidentu?

NoNames: Paprastas klausimas – legalizuočiau „tai“.

 - Pirmas dalykas, apie kurį pagalvoji atsikėlęs anksti ryte.

NoNames: Kava.

Orifice Vulgatron: Ar turėčiau kažkieno atsiprašyti?

 - Paskutinis klausimas – ar ką nors žinote apie Lietuvą, kur nusileisite jau šį ketvirtadienį?

NoNames: Praėjusią savaitę sutikau savo merginos draugą Venecijoje, kuris yra lietuvis vardu Marius. Jis, beje, irgi ateis į „Loftą“.

Orifice Vulgatron: Žinau tokį menininką Vytautą Laisoną – man labai patinka jo tapybos darbai. Tiesą pasakius, apskritai Lietuvos menininkai čia linksniuojami – turėtumėte būti labai kūrybiška tauta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)