„Per veiklos dešimtmetį „OneRepublic“ sugebėjo muzikos mylėtojams iš viso pasaulio padovanoti tiek hitų, kiek kita grupė nesugeba ir per du kartus ilgesnį laikotarpį. Atrodo, kad nėra nei vieno vaikinų darbo, kuris liktų nepastebėtas. Puikių vertinimų sulaukė ir naujausias jų albumas, kurio pristatymo koncertą išvysime Vilniuje. Džiugu, kad galėjome šią grupę pasikviesti pas save tada, kad ji maudosi šlovės ir dėmesio spinduliuose bei yra pačioje savo karjeros viršūnėje“, – sako koncertą organizuojančios bendrovės „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Grupės koncertinis turas yra skirtas pristatyti 2013 metų kovą pasirodžiusiam trečiajam ir kol kas geriausiai vertinamam „OneRepublic“ albumui „Native“. Pirmasis šio albumo singlas „If I Lose Myself“ ne vienos šalies tope atsidūrė tarp dešimties geriausių, o trečiasis singlas „Counting Stars“ tapo pačiu sėkmingiausiu grupės pastaraisiais metais pasauliui pristatytu singlu. Praeitą savaitę grupė pristatė dar vieną savo singlą – „Love Runs Out“, kuris iš karto sulaukė didelio dėmesio iš muzikos kritikų ir grupės fanų.

„OneRepublic“ kūrinys „Counting Stars“:

„OneRepublic“ kūrinys „Love Runs Out“:

„The Native Tour“ gastroles grupė pradėjo praeitų metų balandį koncertais Europoje. Naujausią koncertinę programą grupė jau taip pat pristatė gerbėjams Š. Amerikoje, Azijoje, Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje. Iš pradžių grupė per nepilnus dvejus gastrolių metus planavo surengti 169 koncertus, tačiau vien per pirmus dešimt mėnesių grupė koncertavo daugiau kaip 130 kartų, o 2014-ųjų etape taip pat jau paskelbta beveik 60 „OneRepublic“ koncertų ir tvarkaraštis nuolat pildomas.

„OneRepublic“ susibūrė 2003 metais ir yra viena iš po „Coldplay“ sekusių grupių bangos, kuriai būdingas jausmingas vyriškas vokalas. Iki šiol „OneRepublic“ ir „Coldplay“ neretai yra lyginamos, jų kūryboje įžvelgiama daug panašumų.

Įdomu tai, kad „OneRepublic“ buvo prodiuserių pastebėti socialiniame tinkle „MySpace“. Visgi, didelės sėkmės grupė sulaukė ir pasaulinį pripažinimą pelnė 2007 m., kai dienos šviesą išvydo jų debiutinis albumas „Dreaming Out Loud“ ir singlas „Apologize“. Pastarasis pakilo į pirmą topų vietą net 16-oje valstybių ir pelnė „OneRepublic“ „Grammy“ nominaciją. Ne mažiau sėkmingas buvo ir antrasis albumo singlas „Stop and Stare“. Antrasis grupės albumas „Waking Up“ grupės diskografiją papildė dar keletu sėkmingų kūrinių: „All the Right Moves“, „Secrets“, „Marchin On“ ir „Good Life“.

„OneRepublic“ singlas „Apologize“:

Kartu su Leona Lewis „OneRepublic“ įrašė dainą „Lost Then Found“, kaip apšildanti grupė buvo pakviesta į „Pink“, „Bon Jovi“ ir „Maroon 5“ koncertus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)