43 metų britas Ashley Beedle'as būdamas 15 metų jau rengė nelegalius reivus apleistuose fabrikuose. Didžėjauti pradėjo prieš daugiau nei 20 metų. Šis faktas paneigia kai kurias klaidingas nuomones, kad Ashley yra žinomas ir garsus tik dėl "X-Press 2“. Iš tiesų pirmiausia jis tapo žinomas D. Britanijoje kaip diskžokėjus.

“X-Press 2” susikūrė 1989-aisiais. Nuo susikūrimo pradžios ją sudarė trys draugai: Ashley Beedle'as, Darrenas Rockas (“Rocky”) bei Darrenas House'as (“Diesel”). Jų muziką leido Britanijos įrašų kompanija “Junior Boy's Own”, kuri lietuviams turėtų būti žinoma vien dėlto, kad čia pasirodė didžioji dalis “Underworld” darbų. Naujausius “X-Press 2” įrašus leidžia "Fatboy Slim“ namais vadinama kompanija “Skint Records”.

“X-Press 2” debiutinį įrašą išleido 1991-aisiais, o pirmasis šios grupės hitas "The Sound“ išėjo 1996-aisiais. Tik po 11 metų dominavimo šokių salėse, per kuriuos pasirodė daugiau nei 10 plokštelių, išėjo debiutinis grupės albumas “Muzikizum”, ilgai užsilaikęs Britanijos “čarte”. Prie albumo sėkmės labai prisidėjo 2002-ųjų vasarą pasirodęs singlas "Lazy“, kuris vėliau buvo perleistas net 10 kartų. Davido Byrne'o "Lazy“ vokalas pavergė televiziją, radiją, klubus, muzikos parduotuves ir viso pasaulio klausytojų širdis. Ši kompozicija buvo labai populiari ir Lietuvoje. 2002-ųjų metų pabaigoje "X-Press 2” užgriuvo apdovanojimų ceremonijos. Įtakingo muzikos žurnalo “Muzik” apdovanojimuose grupė pasigriebė “Metų singlo” prizą. Per “World Dancestar Awards” “X-Press 2” atiteko "Metų įrašo“ bei "Geriausio house įrašo“ nugalėtojų titulai. Šią vasarą grupė žada išleisti antrąjį savo albumą.

Garsiausias Ashley Beedle'o projektas yra “X-Press 2”, tačiau taip pat šokių muzikos arenoje pažįstami ir jo “Ballistic Brothers”, “Black Science Orchestra”, “Disco Evangelists” projektai. Pastarojo partneris buvo Didžiosios Britanijos elektroninės muzikos "vilkas“ Davidas Holmesas.

Ashley Beedle'as taip pat sukūrė per 50 remiksų, tarp kurių - atlikėjams ir grupėms: "Underworld“, Laurentui Garnier, "The Streets“, "Moloko“, "Kosheen“, Mr. Scruff, "East 17“, "The Police“, Armandui Van Heldenui, "Manic Street Preachers“, "Lisa Stansfield“. Šiais metais Ashley planuoja išleisti ilgai brandintą debiutinį solo albumą, apie kurį atlikėjas kol kas kalba labai nenoriai, tik šypsodamasis teigia, kad tam jis ruošėsi net 20 metų.

Kitame "Absolut Secrets“ vakarėlyje, kuris įvyks gegužės 28 d., gros Jamesas De La Cruzas iš grupės "The Avalanches“.