„Tai pirmas didelis naujos „Live“ serijos renginys pas mus. Nuo šiol būtent ši serija skirta nepriklausomiems, kūrybiškiems ir kokybišką muziką mėgstantiems žmonėms pas mus, „Lofte“, pristatys populiarios, įdomios ir veržlios muzikos renginius“, – sako menų fabriko vadovas ir muzikantas Victoras Diavara.

Vakar ankstyvą sekmadienio vakarą pradėjo lietuvis Justicious menų fabriko kieme, kur kūrenosi grilis ir buvo kepami mėsainiai. Muzikinę vakarėlio liniją tęsė kanadietis Teen Daze, į Vilnių atskridęs tiesiai po savo didžiulio pasisekimo sulaukusio šou Stokholme.

Bene vakaro laukiamiausiais tapo švedas Yung Lean ir jo grupė „Sad Boys“, kurie šiuo metu yra vertinami kaip tiksliausias šių dienų jaunuolių emocinis ir kultūrinis atspindys.

Jiems vakar užlipus ant scenos jaunimas ošė ir skandavo dainų žodžius kartu. Vyresni renginiai lankytojai stebėjo šį naujos kartos muzikos fenomeną santūriau ir iš toliau.

Yung Lean vaizdo klipai „YouTube“ susilaukia milijonų peržiūrų, nors visi jie yra labai jauni – 1995-1996 m. gimimo.

„Yung Lean yra ir fenomenas, ir dabartinės „kietų“ paauglių atspindys. Negaliu sakyti, kad iš jo išaugs kažkas ypatingo, nes jis jau dabar yra be galo įdomus ir analizuojamas kaip dabartinės paauglių kartos vienas ryškiausių repo atstovų“, – sako V. Diavara.

Vakarėlį baigė puikus Giraffage pasirodymas. Jo stereotipus laužanti muzika, skirta žmonėms, turintiems savo stilių ir savo įsitikinimus, maksimaliai pakilėjo publikos nuotaikos – iki vidurnakčio „Lofte“ šoko ir jaunimas, ir vyresni. Taip su pačiomis pozityviausiomis nuotaikomis prasidėjo pirmadienis.

Vakarėlio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)