„Tai vienos nuotaikingos popietės idėja, kurią įgyvendinome kartu su nepakartojamu Mindaugu. Klipo esmė – pradžiamokslis kaip teisingai sutikti Vakarų pakrantės reperius. Juk pas mus jau antradienį atvažiuoja „MTV“ žvaigždės Xzibit ir B-Real iš „Cypress Hill“, – sako „Lofto” vadovas Victoras Diavara.

Klipas buvo filmuojamas tose lokacijose, kur išties apsigyvens Xzibit, B-Real ir visa jų kompanija. Taip pat atskleidžiama, kokiais automobiliais po Vilnių panoro važinėtis „Pimp My Ride“ žvaigždė Xzibit.

Jau balandžio 8 dieną tikrojo Vakarų pakrantės hip hopo veidai B-Real, Xzibit ir Demrick – kartu žinomi kaip „Serial Killers“ – žada į Lietuvą atvežti tikros amerikietiško hip hopo pogrindinės kultūros, atlikti ne tik bendrus kūrinius, bet ir daug muzikos kiekvienas iš savo praeities.

Tai bus svarbiausia naujo renginių ciklo naktis šį sezoną su vienomis didžiausių hip hopp muzikos žvaigždžių iš Amerikos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją