Gegužės 4 d., vadovaujamas nuostabaus koncertų vedėjų dueto, gražiausias dainas arenoje susirinkusioms mamoms dovanos ryškiausias šalies atlikėjų žvaigždynas.

„Gražią tradiciją pernai pradėjęs šventinis koncertas sulaukė didžiulio visuomenės dėmesio. Arenoje jį stebėjo daugiau nei 8 tūkst. žiūrovų“, – sako koncertą organizuojančios VšĮ „Muzikos dienos“ organizatoriai.

Nuo scenos savo ir visoms mamoms nusilenks, padėkos ir gražiausius kūrinius atliks Kastytis Kerbedis, Egidijus Sipavičius, Deividas Norvilas, Rūta Ščiogolevaitė, „Džimbos“ vaikai, Evelina Sašenko, smuikininkių trio „Electric Ladies“, Karina Krysko–Skambinė, Stasys Povilaitis, Ieva Narkutė, Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė, nuotaikingasis Neringos ir „Tele Bim–Bam“ kolektyvas. Vokalistams akompanuos Kauno miesto simfoninis orkestras, vadovaujamas maestro Martyno Staškaus.

„Ko gero, koncertas Motinos dienos proga – vienas prasmingiausių ir jautriausių koncertų, – sakė dirigentas Martynas Staškus. – Praėjusiais metais arenoje kunkuliavo tiek nuoširdžių emocijų – susirinkusieji ir dainavo kartu su atlikėjais scenoje, ir šoko, ir juokėsi, o vienas kitas ir ašarą nubraukdavo. Po tokio emocijomis audringo pernykščio koncerto šiemet jam skiriame dar daugiau jėgų. Nes žinome, kokia svarbi yra ši diena laukiantiems, planuojantiems ateiti ir atsivesti savo mamą į Didįjį Motinos dienos koncertą“.
Koncerte skambės mamai skirtos dainos. Kai kurios jų bus naujai aranžuotos, kitos – atliekamos netikėtų duetų, tad taip pat įgaus naują skambesį. Visgi, tai bus ir puikiai pažįstami kūriniai, leisiantys balsu ar bent mintimis kartoti tuos žodžius, kuriuos daugelis žino dar iš vaikystės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)