Rokenrolo veteranai Perte turėjo koncertuoti trečiadienį, bet koncertas buvo atšauktas, kai amerikiečių mados dizainerė L.Scott buvo rasta negyva savo bute Niujorke.

Organizatoriai „Frontier Touring“ užsiminė, kad koncertas Perte įvyks kitu metu.

„Daugiau jokios informacijos šiuo metu nėra, bilietus turintys žmonės prašomi pasilaikyti juos iki kito informacijos atnaujinimo“, – sakoma trumpame pranešime, kuriame nieko nekalbama apie kitus gastrolių koncertus.

Grupė į Pertą atskrido pirmadienį, privačiu lėktuvu. Iš viso Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje numatyta 14 „On Fire“ koncertų iki balandžio 5-osios, į kuriuos visi bilietai išpirkti.

Iš Perto grupė turi vykti į Adelaidę, kur šeštadienį numatytas koncertas po atviru dangumi.

Nepatvirtintuose pranešimuose sakoma, kad 70 metų M.Jaggeris išskrido atgal į Niujorką. Jis ir 49 metų L.Scott susitikinėjo nuo 2001-ųjų, po jo išsiskyrimo su antrąja žmona, manekene iš Teksaso Jerry Hall.

Niujorko policija pranešė, kad L.Scott buvo rasta negyva namuose prabangių daugiabučių kvartale Čelsio rajone, pirmadienį, netrukus po 10 val. vietos (16 val. Lietuvos) laiku.

Rokerio atstovas sakė, kad M.Jaggeris „yra visiškai sukrėstas ir priblokštas“ šių naujienų, o jo duktė, manekenė Georgia May pasitraukė iš Melburno mados savaitės.

22 metų G.M.Jagger turėjo demonstruoti Camillos Franks kolekciją, bet Sidnėjuje gyvenanti dizainerė paskelbė, kad rokerio dukra nedalyvaus.

„Nuoširdžiai užjaučiame Jagger ir jos šeimą“, – sakoma dizainerės kompanijos pareiškime.

Legendinė britų grupė, kuri 2012-aisiais atšventė savo 50-metį, Australijoje turi koncertuoti pirmą kartą nuo 2006 metų.

Buvęs „Stones“ gitaristas Mickas Tayloras, kuris grupėje grojo 1969-1974 metais ir padėjo įrašyti tokius klasika tapusius albumus kaip „Exile on Main Street“, „Sticky Fingers“ ir „It's Only Rock 'n Roll“, turi prisidėti prie kaip ypatingas svečias.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją