Įvairios aparatūros grupė atsiveš 5 sunkvežimius, o tai puikaus šou garantas. Didžiulis ekranas, šviesos, garsas – tai tik nedidelė dalis to, kas laukia Jūsų šio koncerto metu. Atsižvelgiant į techninius grupės reikalavimus, tik „Žalgirio“ arena, didžiausia Lietuvoje, gali atitikti reikalavimus. Todėl kovo 10 dieną įvyks vienintelis ir nepakartojamas grupės DDT koncertas. Bus pristatyta nauja programa „Kitaip“. Muzikos kritikai sako: „ši programa neturi lygių Rusijos muzikinėje scenoje“.

„Albumas „Kitaip“ – tai kitoks buvimas laike ir erdvėje, kuris skiriasi nuo vartotojiškos visuomenės nuobodaus teigiamo gyvenimo modelio. Kiekvienas iš mūsų galės pasišildyti tikros vidinės laisvės spinduliuose. Kiekvienas iš mūsų negali gyventi ciniškos propagandos apsupty, neturi tenkintis banaliais, negyvais atsakymais į svarbius gyvenimo ir būties klausimus“ – taip mano J. Ševčiukas apie savo naująjį albumą.

„Kitaip/P.S.“ – 19-asis grupės DDT albumas susideda iš dviejų diskų: pirmasis – „Kitaip“, antrasis – „P.S.“. „Reikia bandyti gyventi kitaip, ne pagal visuomenės nustatytas normas. Neturime tapti vartotojiškos visuomenės sraigteliais. Turime išlikti žmonėmis – apie tai pasakoja naujoji programa“, – komentuoja Jurijus Ševčiukas.

DDT lyderis teigia, kad naujasis albumas yra „griežtas ir socialinis“. Vieni kritikai pažymi, kad jame ypač dera rokas, elektronika ir pučiamieji instrumentai; atlikimas panašus į Nine Inch Nails ar U2; kiti – lygina programą su žymiosios Pink Floyd albumu „The Wall“. Visgi, nors ir yra šiokių tokių panašumų koncepcijoje, albumą sudaro nemažai lyrinių, intymių dainų. Šio albumo dainos buvo kuriamos ir gludinamos dvejus metus. Per tą laiką pasikeitė grupės sudėtis, pasikeitė skambėjimas. Muzikantai albumą įrašė studijoje „Metropolis“ Londone, prižiūrimi prodiuserio Murado Mazeno, dirbusio su Bjork, Muse, Robbie Williams, Guano Apes, Jamiroquai ir kitais žinomais muzikantais bei grupėmis.

Grupė DDT supranta, ką išgyveno gerbėjai, kai neįvyko koncertas. Todėl į Kauną kovo 10 dieną muzikantai atvyksta puikiai nusiteikę, su geriausiomis dainomis bei dvigubai pagausėjusia programa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)