„Mano naujausio albumo idėja – įprasminti mano gyvenimo kelionę (53-jų metų britų dainininkė po šio pasaulinio gastrolinio turo ketina pradėti ruoštis skrydžiui į Tarptautinę kosminę stotį (TKS). S.Brightman jau gavo rusų kosmonautikos agentūros „Roskosmos“ pritarimą ir jei planai išsipildytų, atlikėja taptų pirmąja garsenybe – kosmoso turiste per pastaruosius metus – DELFI). Į tokią kelionę galima išsiruošti tik vieną kartą gyvenime. Savo albumą pavadinau „Dreamchaser“ būtent dėl šios priežasties“, – interviu naujienų portalui DELFI sakė S. Brightman.

Pagrindiniu pasirodymo akcentu tapo didžiulis ypač aukštos rezoliucijos LED ekranas ir įspūdingos vizualizacijos kosmoso tematika. Kosminė odisėja prasidėjo kūriniu „Angel“. Pirmąjį kūrinį ji atliko stovėdama ant virš scenos pakylėtos konstrukcijos.

„Labas vakaras, damos ir džentelmenai Kaune. Sveiki atvykę į „Dreamchaser“, – į susirinkusią publiką kreipėsi dainininkė, pasipuošusi žvilgančia karūna ir žemę siekiančia aukso spalvos suknele.

Įvairiomis spalvomis žėrintis pasauliniu fenomenu vadinamos dainininkės balsas ir kerintys vaizdai prikaustė publikos dėmesį jau nuo pirmųjų koncerto akordų. Už atlikėjos nugaros skriejo palydovai, mirguliavo beribės galaktikos vaizdai, spindėjo žvaigždynai, kilo ir leidosi saulė.

„Ačiū, kad atvykote į mano pasirodymą Kaune“, – programai įpusėjus į publiką kreipėsi S. Brightman ir pristatė kartu su ja keletą kūrinių atlikusį turkų kilmės šveicarų tenorą Erkaną Akį. Duetu jie sudainavo kūrinį „Canto della Terra“ bei ariją iš miuziklo „Operos fantomas“.

Dviejų dalių koncerte skambėjo kūriniai iš naujo „Dreamchaser“ albumo, o taip pat – publikai puikiai žinomi „Nessun Dorma“, „Time To Say Goodbye“, „A Question of Honour“.

Pakviesta pakartojimui, dainininkė klausytojams padovanojo dar keletą kūrinių.

Kaip ir dera tikrai scenos karalienei, per vakarą moteris pakeitė bene dešimtį puošnių suknelių.

Per savo karjerą Sarah Brightman yra dainavusi kartu su Jose Carreras, Placido Domingo, Andrea Bocelli ir kitais žymiais atlikėjais bei pelnė daugiau kaip 180 auksinių bei platininių apdovanojimų daugiau kaip 40 pasaulio šalių. S. Brightman du kartus buvo pakviesta atlikti kūrinius vasaros olimpinių žaidynių atidarymo ir uždarymo ceremonijose.

Koncerto akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)