Festivalinio dydžio „Exit Grande“ salę garsiausiais savo hitais sveikins Londono didžėjai „Third Party“, kurių talentą globoja „Swedish House Mafia“ žvaigždė Steve Angello. Svečius pasitiks Lietuvos didžėjų trejetas: Driule XL, Jovani ir Ignas.

Duetui – aukščiausi balai

Pirmą kartą į Lietuvą atvykstantį didžėjų ir prodiuserių duetą galima drąsiai vadinti auksiniu jaunimu, kuris neiššvaistė savo laiko ir galimybių, išmoko pamokas ir šiandien išgyvena aukso amžių.

„Third Party“ muzikiniu krikštatėviu tapo Steve Angello. Būtent jis prieš trejus metus pastebėjo jaunuosius talentus ir priėmė juos į prestižinę leidybinės kompanijos „Size“ prodiuserių šeimą.

Šiandien aukščiausius balus dueto kuriamai muzikai skiria tokie populiarūs didžėjai kaip Tiesto, David Guetta ir Pete Tong. Tarp žymiausių prodiuserių hitų skaičiuojami „Lights“ ir energingas „Red Hot Chilli Peppers“ kūrinio „Otherside“ remiksas.

Mokėsi iš geriausių

Ne prasčiau „Third Party“ sekasi ir scenoje. Per pastarąjį pusmetį didžėjai apsuko didesnę pusę planetos: intensyviai grojo didžiausiuose klubuose ir festivaliuose JAV, Pietų Amerikoje, Australijoje, Azijoje ir Europoje.

„Third Party“ turi puikios praktikos – duetas keliavo po festivalius drauge su garsiąja švedų didžėjų trijule „Swedish House Mafia“ prieš jai išsiskirstant.

„Tikrai netaupėm savęs linksmindamiesi, tačiau nurungti trejeto praktiškai neįmanoma. Dabar jie šiek tiek apsiramino, o mums turuose išmoktos pamokos praverčia ir šiandien“, – pasakoja didžėjai, paklausti apie pašėlusias festivalines linksmybes.

Virs festivaliu

Duetas savo patirtį pritaikyti galės ir šį penktadienį, mat „Exit Vilnius“ Valentino dienos proga virs tikru festivaliu.

Atvėręs sienas ir 100 procentų atidengęs klubą, „Exit Vilnius“ atskleis visus privalumus: įspūdingas erdves, garso ir vaizdo sistemų galimybes ir šou programą. Lankytojus su Valentino diena sveikins tuzinas šokėjų ir lazeriu ginkluotas Kyborgas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)