Prieš vidurnaktį klubo scenoje pasirodė dainininkė Monika Linkytė. Ji klubo svečiams paruošė specialią hitų programą, kurią atliko su dviem profesionaliais šokėjais. Po vidurnakčio klubo lankytojus linksmino šou grupės „Rokada“ šokėjos.

Programa vyko dviejose atskirose klubo salėse, kuriose didžėjai DJ Snoody ir DJ Pasha klubinėtojus džiugino dviejų skirtingų formatų muzika. Bendroje salėje skambėjo moderni house stiliaus ir popmuzika, o specialioje salėje, pavadintoje "Folridita", stovėjo atskiras baras tik su kubietiškais kokteiliais, ir čia buvo grojama tik latino stiliaus muzika.

Į gimtadienio vakarėlį susirinko ir daug garsių žmonių. Tarp jų buvo ir TV laidų vedėja ir dalyvė Gintarė Gurevičiūtė, kuriai vakarėlyje kompaniją palaikė net du žavūs vyrai - iš Rusijos specialiai šokių ant ledo projektui atvykęs Aleksejus Rogonovas bei teniso treneris Simas Kučas. 

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)