Koncerte taip pat dalyvaus dvi lietuviškos grupės: mistinį
black death
metalą išpažįstantys kauniečiai "Nahash", kraštutinio
death
metalo šalininkai iš Vilniaus "Burying Place", o taip pat nauja perspektyvi grupė iš Estijos sostinės, energingu
thrash death
metalu alsuojantys "Human Ground".

2003 metų rudenį lenkų muzikantai jau lankėsi Vilniuje. "Behemoth" yra aktyvūs koncertais: per vienerius su puse metus jie apskrido kone visą pasaulį, surengė devynis turus, dalinosi sceną su grupėmis "Nile", "Suffocation", "Pandemonium", "King Diamond", "Krisiun", "Incantation", "Ragnarok", "Pungent Stench", "Hypnos", "Six Feet Under" ir daugybe kitų. Šių metų sausio 22 dieną koncertu Londone baigėsi grupės turas Anglijoje, o sausio 23 dieną jie jau buvo JAV, kur Atlantos mieste pradėjo Amerikos turo pasirodymus. Sujudimą sukėlė ir naujausias lenkų albumas "Demigod", pasirodęs pernai spalį ir jau spėjęs dvigubai pralenkti iki tol komerciškai sėkmingiausiu laikyto "Zos Kia Cultus" albumo pardavimų rezultatus.

Grupės pripažinimo įrodymas - prestižinio britų metalo muzikos žurnalo "Terrorizer" skaitytojų įvertinimas: geriausių 2004 metų koncertinių metalo kolektyvų kategorijoje "Behemoth" atiteko ketvirtoji vieta. Be to, ten pat lenkai išrinkti ir į geriausių 2004-ųjų grupių dešimtuką, o jų naujausias albumas "Demigod" pateko į geriausių 2004 m. albumų dešimtuką.

"Behemoth" susikūrė 1991 m. ilgamečio grupės lyderio Adamo Darskio, labiau žinomo Nergalo pseudonimu, pastangomis. 1995 metais išleistas pirmasis pilnas albumas "Sventevith", per kitus tris metus pasirodė dar du nauji diskai, suformavę grupės stilių. Iš pirmykščio pagoniškojo juodojo metalo grupė pamažu perėjo prie gilesnės ir aktyvesnės black death kanonados. 1998-ųjų albumą "Pandemonic Incantations" galima vadinti pirmuoju rimtu "Behemoth" iššūkiu pasaulinei metalinės muzikos visuomenei, o po metų išleistą "Satanica" - įsiveržimu į sunkiosios muzikos elitą.