Populiariausia Lietuvos radijo stotis M-1 pradeda šviežią ir galingą renginių ciklą pavadinimu „M-1 Night Out“, kurį nuolat lydės sausakimšos arenos ir aukščiausio pilotažo užsienio bei Lietuvos atlikėjai. O pirmosios šokių muzikos nakties krikštatėvis, svečias iš Jungtinės Karalystės, minias žmonių sutraukiantis ir eiles prie klubų bei festivalių formuojantis – Duke'as Dumontas.

Duke'as Dumontas – šiuo metu vienas iš geidžiamiausių festivalių bei klubų atlikėjų. Pasauliniu muzikos hitu tapęs kūrinys „Need U 100%“, apkeliavęs radijo stočių top’us ir pilnutėles šokių aikšteles, padėjo Duke Dumont užkilti į Dj'ų ir prodiuserių šlovės olimpą.

Šis prodiuserio darbas yra nominuotas „Grammy Awards 2014“ apdovanojimui, kaip geriausias 2013 metų šokių muzikos kūrinys. Duke Dumont prodiusavo tokius atlikėjus kaip Beyonce, Lily Allen, Bat For Lashes. Taip pat jo muzika dalinasi ir palaiko Tiesto, Avicii, Annie Mac, Erol Alkan, Diplo ir daugelis kitų gerai žinomų artistų iš viso pasaulio.

Vienai nakčiai žvėriškai nutrūkti padės gausi talentingų ir gerai žinomų lietuvaičių kompanija. Gyvai pasirodys Electronic I, Virus J su Kristina, The Sneekers su Justinu Jaručiu, Flaxen Beats. O muzikos rinkinius skirtus šokiams iki paryčių ruoš Rembo, Dapa Deep ir Will Star.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)