„Kaskart klausydamosis šios dainos atrandame vis naują istoriją, kurioje kiekvienas atpažins ir savąją patirtį. „Išeiti lengviau“ pasirodė tokiu metu, kai ypatingai per šventes prisimename žmones, kurių šalia nebėra“, - savo mintimis dalinasi merginos.

Jų teigimu, dainos žodžiai kalba apie meilės trapumą ir tai, kaip viskas gali būti laikina, jei nebranginsime šalia esančio artimo žmogaus.

„Ši emocija nesuvaidinta, joje kiekviena iš mūsų atlieka savo partiją, turi savo vaidmenį. Šį kartą kvėpavome visos drauge, išgyvendamos tą patį jausmą. „Išeiti lengviau“ – tai lyg vidinis monologas, kuris turėtų būti daug kam pažįstamas. Juk su meile taip jau būna: džiaugiesi, kai ji šalia ir jautiesi vienišas, kai jos nebelieka. Tačiau kaip ir gyvenime, visuomet lieka tikėjimas ir viltis“, - atvirauja „4 Roses“ narės.

Tiesa, jos vienbalsiai pripažįsta, kad dainos tekste vyrauja tikra vienos iš rožių istorija, tačiau neatskleidžia, kurios. Ir skuba pridurti: - „Pirmoji daina yra tik startas, nes šiuo metu studijoje jau skamba pirmieji antrosios dainos akordai“.

"4 Roses"

„Startuojam švelnia, melodinga daina, o jau pavasarį duosim „džiazo“ su greitu kūriniu. Svarbiausia buvo pralaužti ledus, todėl labai dėkojame tiems galingiems ledlaužiams – mus palaikiusiems artimiesiems ir gerais draugais tapusiems kolegoms, be kurių ši daina nebūtų eteryje suskambėjusi taip, kaip pačios ir norėjome“, - sako merginos.

Debiutinės „4 Roses“ dainos „Išeiti lengviau“ žodžius sukūrė Dija Pinavija, muzikos autorės – Eglė Čepaitė ir Dileta Meškaitė. Aranžuotės autorius – Kristijonas Noreika.

Išgirsk ir įvertink naują dainą!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)