Vienas iš komisijos narių Edmundas Seilius kalbėjo: "Aš neseku jūsų grupės raidos, bet jūs esate sustiprėjusios vokalo prasme. Nesu super poliglotas, kad suprasčiau, bet kai kurie jūsų tarti dainos žodžiai man giliai įstrigo į širdį. Trumpai tariant, labai protingai išdėstėte kūrinį, savo vokalistes, tad nei vienos atliekamos natos, jei ir buvo tokia, nesigirdėjo."

Teatro ir televizijos aktorė Adrija Čepaitė teigė, kad ji esanti stiprioji komisijos grandis, tad labai sunku bus merginoms sugundyti. "Galiu būti objektyvi. LMTA dėstau aktorystę ir scenos kalbą. Kaip dėstytoja visuomet mąstau, kaip artistui padėti. Jums turėčiau pasiūlymą tokį: jei jau sugalvojote istoriją, kuo aš šiuo atveju abejočiau, kurią dainuojate, ji turi jungti jus visas. Man pritrūko bendros temos. Jūs protingos merginos ir ne scenos naujokės, kad tik gražiai padainuotumėte", - kalbėjo aktorė.

Viena iš grupės narių daininkė Katažina Nemycko atkirto: "Tai buvo apie meile ir mylimo žmogaus netektį. Mes kiekviena esame tarsi skirtinguose pasauliuose, mylime skirtingus žmones...."

Pasirodymą pakomentavo ir atrankų vedėjas Arūnas Valinskas: "Tiesa pasakius, dvi iš jūsų (pažiūri į Katažiną ir Nataliją), rodos, turėjo mintyje vieną vyrą..."

Pagyrų atlikėjoms negailėjo dažnai komisijos nario vietą užimantis režisierius Vytenis Pauliukaitis: "Merginų koziris yra ne tik vizualus, bet ir balsinis grožis. Čia stovi scenoje merginos, kurios buvo koliojamos, kad dainuoja tik p**ais, bet įrodė, kad gali kur kas daugiau."

"Eurovizijos" atrankos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)