Šį penktadienį klubą su gimtadieniu sveikins D. Britanijos didžėjus ir prodiuseris Kryder – etatinis didžiųjų šokių muzikos festivalių svečias, kuriam prognozuojama stulbinama karjera.

Laikas švęsti

Atlikėjo, į sceną nelipančio be futuristinių tamsių akinių, šį mėnesį sulauks ne tik Lietuvos, bet ir Vokietijos, Kroatijos, Amerikos, Kanados ir Indonezijos, kur Kryder kels klubinę Naujųjų metų puotą, publika.

„Pristatysiu visus savo naujus kūrinius ir remiksus – šviežiausią 2014 metų muziką. Tikiuosi išvysti jus priekinėse eilėse, laikas švęsti!“, – taip prieš kelias dienas „Facebook“ erdvėje savo gruodžio pasirodymų grafiką fanams anonsavo Kryder.

Nėra jokių dvejonių, kad pačių garsiausių house muzikos leidyklų graibstomo atlikėjo kuprinė – tiesiog prikimšta naujienų.

Šokių aikštelė turės progą išgirsti ir šiais metais garsiausiai skambėjusius, populiarumo viršūnes siekusius, Kryder hitus „Aphrodite“ ir „Pyrmd“.

Idėjinis vadas – Axwell

Pats Kryder labiausiai vertina bendradarbiavimą su garsiosios „Swedish House Mafia“ trijulės atlikėju Axwell ir jo leidybine kompanija „Axtone“.

„Axwell – nuostabus žmogus ir tikras profesionalas, gebantis išstumti prodiuserius iš komforto zonos. „Axtone“ man reiškia kur kas daugiau nei tiesiog leidyklą. Galimybė čia leisti kūrinius – tarsi prodiuserių konkurso laimėjimas, turėjęs didžiulės įtakos mano karjerai“, – pasakoja Kryder, kuris dar šiemet kartu su šia leidybine kompanija savo fanams ketina pristatyti muzikinę staigmeną.

Atlikėjas nestokoja ir kitų kūrybinių idėjų. „Šiuo metu dėl bendradarbiavimo kalbuosi su John Dahlback“, – apie planus suvienyti pajėgas su garsiu Švedijos klubiniu prodiuseriu užsimena Kryder, kuris jau šį penktadienį pamalonins „Exit Vilnius“ gimtadienio dalyvių ausis.

Beje, ar žinote, kad pirmasis klubo renginys įvyko 2001 metų gruodžio 1 dieną?

Festivalius užkariavęs šiųmetis Kryder hitas „Aphrodite“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)