Lietuvoje pamėgto Dub Fx bendražygis ir bendramintis Mr. Woodnote su dviem vokalistais pasirodys gruodžio 21 dieną.

Vilnius – mums labai artimas miestas, todėl čia grįžti visada šventė, o kad tai įvyks prieš pat Kalėdas – dvigubas džiaugsmas“, – laiškuose „Loftui“ rašo Mr. Woodnote.

Pirmasis jo pasirodymas Lietuvoje vyko irgi „Lofte“, irgi žiemą. Prieš beveik trejus metus. Vėliau jie judino „Loftas Fest“ ir „Karklės“ festivalių publikas.

Mr. Woodnote saksofonu pagardintas pasirodymas yra vertas vadintis šventine euforija. Beje, jis groja ne tik sakofonu, bet ir fleita bei dar keliais kitais muzikiniais žaislais – sumezgęs juos su savo beatbox viražais ir hipnotizuojančiais semplais, Mr. Woodnote demonstruoja kitą visai saksofono dimensiją. 

Mr. Woodnote – australas Mikey Melician – į Didžiosios Britanijos džiazo sceną įsisuko 2007-aisiais. Užteko kelių improvizuotų gatvės šou su legendiniu Dub Fx Bristolyje ir pasaulis išgirdo – saksofonas gali išties vežti. 

Dub FX‪ 'Flow' feat. Mr Woodnote‬

Apie patį Woodnote žinių itin mažai – vos kelios užuominos socialiniuose tinkluose ir pora angliškų interviu. Jokių išlaidų reklamai, nė vienos fotosesijos. Tačiau tiems, kieno ausys pagauna šviežias vibracijas, muzikanto pristatinėti nereikia – geriau už jį kalba Mr. Woodnote saksofonas.

LRT Opus Gyvai – bendra „Lofto“ ir radijo stoties „LRT Opus“ renginių serija suteikia absoliučiai unikalią muzikinę patirtį, kurios svorį sudaro šiuo metu aktualūs užsienio atlikėjai ir kokybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)