Dainų aranžuotes kūrė Andrejus Polevikovas. Tai patyręs džiazo pianistas, grojantis įvairių stilių muziką – nuo tradicinio džiazo iki šiuolaikinės akademinės muzikos, nuolat koncertuojantis su įvairiais Lietuvos bei užsienio muzikantais.

Ryškus ir daugumai žinomas būgnininkas Darius Rudis išsiskiria meistriškumu ir universalumu. Jautrus akompaniatorius, grojantis nuo flamenko ir latino iki moderniojo džiazo bei fusion. Charizmatiškas universalus virtuozas, itin ansambliškas, atidus muzikinei visumai atlikėjas yra vienas dažniausiai koncertuojančių ir daugiausia eksportuojamų Lietuvos būgnininkų.

Brandus muzikinis mąstymas, technikos meistriškumas, garso sodrumas bei ekspresyvumas – tai bruožai, išskiriantys vieną ryškiausių Lietuvos jaunosios kartos muzikų, kontrabosininką Vytį Nivinską.

„Labai džiaugiuosi galėdama žiūrovams pristatyti dainos „Honeysuckle rose“ vaizdo klipą. Daina yra sukurta 1929 m. kompozitoriaus Thomas Wrightas „Fats“ Waller. Norime parodyti klausytojams, kaip mes interpretuojame ir matome šią dainą XXI-ame amžiuje. Filmavimo metu daug juokėmės.

Negaliu nustoti žavėtis „Hopper's dance studio“ šokėjais, jų profesionalumu ir trykštančiu pozityvumu. Vaizdo klipo idėja – pakelti žmonėms nuotaiką ir šypsotis pasauliui. Manau mums tai pavyko. Džiaugiuosi, kad yra tokių geranoriškų žmonių, kaip vaizdo klipo operatorius Vilius Kytra, bei lindyhopo šokėjai. Labai esame dėkingi jiems už sukurtą nuotaiką.

Linkėjimai mūsų klausytojams, šypsokitės pasauliui ir jis šypsosis jums. Daugiau dainų klausytojai galės išgirsti albumo pristatymo koncertuose“ - kalbėjo Giedrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)