Išankstiniais bilietais į koncertą bus pradėta prekiauti pirmadienį, lapkričio 25 d., 17 val. oficialiame „Nine Inch Nails“ tinklalapyje www.nin.com. Įprastus bilietus bus galima įsigyti nuo lapkričio 29 d. ryto „Bilietų pasaulio“ kasose. Bilietų kainos – nuo 120 Lt.

Koncerte grupė pristatys šiemet išleistą aštuntąjį studijinį albumą „Hesitation Marks“. Tai pirmas „Nine Inch Nails“ albumas po penkerių metų pertraukos. Įtakingas JAV muzikos žurnalas „Rolling Stone“ įrašui davė keturias žvaigždutes iš penkių ir apibūdino kaip vieną stipriausių grupės karjeroje.

„Nine Inch Nails“ startavo1988 m., Klivlende. Grupėje yra tik vienas oficialus narys – multiinstrumentalistas Trentas Reznoras. Koncertuose jį lydi vis besikeičiantys muzikantai.

Per ilgą karjerą grupė buvo nominuota 12 „Grammy“ apdovanojimų, iš kurių du laimėjo – už dainas „Wish“ ir „Happiness Is Slavery“. Iš viso grupė yra pardavusi per 30 milijonų albumo kopijų.

Į muzikos istoriją „Nine Inch Nails“ įėjo kaip industrinio roko pionieriai, sugebėję išpopuliarinti šį specifinį, mechanizuota elektronine muzika pasižymintį muzikos stilių. Didžiausi grupės hitai – „Closer“, „Head Like a Hole“, taip pat „Hurt“. Pastarąją vėliau perdainuodamas dar labiau išgarsino amerikiečių country muzikos atlikėjas Johny Cashas.

Trentas Reznoras yra žinomas ir kaip filmų garso takelių autorius. Kartu su kolega muzikantu Atticusu Rossu jis parašė muziką filmams „Mergina su drakono tatuiruote“ (orig. „The Girl With The Dragon Tattoo“) ir „Socialinis tinklas“ (orig. „The Social Network“). Už pirmąjį buvo apdovanotas „Grammy“, už antrąjį – „Oskaru“.

Nine Inch Nails – Closer:

Nine Inch Nails – Came Back Haunted:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)