„Nepasakok man visko, nes ne viską man reikia žinoti“ – tokia yra pagrindinė dainos idėja: „Manau, kad vyrai žymiai mažiau pasako, o mes, moterys, dažnai išliejame savo mintis, ypač emocingas, garsiai“, – toliau apie dainą pasakoja Erica.

Šiame klipe, kaip ir pastarajame „Baby Baby Burning“, pasirodo ir televizijos laidų vedėjas Algis Ramanauskas-Greitai. Singlo vaizdo įrašas prasideda kultinių amerikietiškų pokalbių šou įkvėpta inscenizacija.

Kartu su savo vyru Jurgiu Didžiuliu E. Jennings jau rytoj, lapkričio 21 d., menų fabrike „Loftas“ stos prieš didelę gerbėjų minią. Jiedu yra pažadėję užkurti iki šiol geriausią retro vakarėlį mieste.

„The Ball & Chain“ kartą arba kelis kartus metuose rengiami praeito amžiaus 5-6 dešimtmečių įkvėpti „Bad Ass Retro“ vakarai išpopuliarėjo dėl kelių priežasčių: dueto pagarbos scenai ir publikai, specialios tik šiam duetui Lietuvoje būdingos estetikos ir visos „The Ball & Chain“ komandos, kuri kaip įmanydama stengiasi patenkinti gerbėjų akis ir ausis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)